dinsdag 30 december 2014

Tuinposter canvas

Online tuinposters bestellen kan bij ons. Zorg voor een mooie tuin decoratie en plaats één van onze tuinposters in uw tuin. Wij kunnen ook uw eigen foto op doek afdrukken. Bel ons gerust voor meer info.


Upload uw eigen foto of kies gratis een foto uit onze top collectie. Tuinposters zijn ideale canvas posters voor buiten!

Onze tuinposters met foto zijn namelijk waterafstoten bestand tegen alle weersomstandigheden en ze verkleuren niet in de zon. Deze tuindoeken worden niet alleen gebruikt als tuinposter , maar zijn ook erg geschikt als spandoek, gevelreclame bouwhek, . Een foto op tuinposter is dé tuintrend! Upload je eigen foto en maak een keuze uit verschillende ophangsystemen. Ben je op zoek naar een poster voor buiten? Je kunt een tuinposter maken met een strandfoto om een zonnige sfeer te creëren, of natuurlijk een mooie familiefoto.


Hierdoor hoef je niet meer naar die saaie schutting te kijken in de tuin. Maak uw keuze en bestel uw tuinposter op maat.

Neem ook eens een kijkje in onze uitgebreide voorraad tuinposters. Je vindt altijd de buitenversiering die past bij de sfeer van jouw buitenplaats. Weet jij al precies welk tuinschilderij of tuinposters passen bij jouw smaak?


Vind jouw favoriete product op praxis. In een handomdraai bestel je de beste tuindecoratie in de . Kies een tuindoek voor decoratie van uw tuin. Kies uit tuinposter met ringen, met een tunnelzoom of met een aluminium frame. Wij sturen u gratis een voorbeeld van het te verwachten resultaat met een tuinposter in uw tuin. Uw foto op canvasvoor buiten is een sieraad in de tuin als schuttingdecoratie of balkonposter.


Standaard leverbaar vanaf 20x20cm tot en met 140x300cm grootformaat tuinposter. Afwijkende formaten op aanvraag. Heeft u zelf geen mooie foto voor buiten, kijk dan in onze eigen beeldbank! De voorbeeldfoto - doorijkje door . Een tuin of balkon is niet meer hetzelfde als je een foto op tuinposter ophangt. Je foto wordt op hoogwaardig en weerbestendig vinyl gedrukt, waardoor je foto lang mee gaat.


De tuinposter bestaat uit een stevig doek. Door het stevige doek is de tuinposter geschikt voor buiten.

Veel mensen kiezen ervoor om van hun tuin een tweede leefruimte te maken, met gezellig terras. Net als binnen kunnen de buitenmuren ook versiert worden met prachtige wanddecoratie. Naast Tuincanvas, Dibond en sommige houtsoorten kun je ook een tuinposter aan die kale muur hangen. Bestel je tuinposter Print hier, van hoge kwaliteit, gratis verzending.


Ontwerp je eigen tuinposter op maat. Koop of Verkoop tuinposter op Marktplaats. Maak je tuin, balkon of veranda helemaal af met een hoogwaardige en gepersonaliseerde tuinposter.


Je eigen foto op tuinposter geeft elke tuin een unieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.