dinsdag 26 januari 2016

Bs de cirkel amstelveen

Op de Cirkel vond vandaag de 5e Engelse Dag plaats. In iedere groep werd er op deze dag extra tijd besteed aan de Engelse taal. Er werden Engelse boeken voorgelezen, spelletjes gedaan en Engelse liedjes gezongen.


Er werd zelfs een spreekbeurt in het Engels gegeven. Bijna de hele school liep in een wit-blauw .

Het is van groot belang, dat de kinderen op tijd op school zijn! Zij missen kostbare instructie- en lestijd als zij te laat komen. Overblijven U kunt uw zoon of dochter tijdens de lunchpauze ophalen om thuis te lunchen, maar het is ook mogelijk voor kinderen om op . Klik hier voor het aanmeldingsformulier.


Click here for the application form. De mailadressen van leerkrachten bestaat uit: . Twee woorden kenmerken ons onderwijs: Actief Betrokken. Actief, omdat de kinderen niet alleen goed onderwijs krijgen in de basisvakken, maar ook mee kunnen doen aan veel extra activiteiten.

Hierdoor ontdekken en ontwikkelen zij hun . Ook betrekken we het wijkcentrum De Meent bij onze activiteiten. Website by Nieuweschoolwebsite. Wij willen onze leerlingen een onvergetelijke schooltijd geven en zorgen dat zij elke dag weer met plezier naar school komen. Voor deze pagina is inloggen vereist, vul hier uw gegevens in. Gebruiker: Wachtwoord: Onthoud inlog gegevens op deze computer.


Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats. Wij hebben geen aanwijzingen dat er belangrijke tekortkomingen zijn in de kwaliteit van het onderwijs. Cijfer voor Cito-toets Obs de Pionier in Amstelveen : 2. Denominatie: Rooms-Katholiek. Welkom op de pagina van Vensters over de Cirkel. U vindt hier cijfers en feiten.


In deze aflevering van het muzikale spelprogramma van AVROTROS gingen drie scholen uit . De plannen van deze klas zijn volgens de jury 'helemaal van deze tijd en goed doordacht'. De Cirkel heeft 3leerlingen. Zoals het idee om drones met een soort zuigsysteem in te zetten om zwerfafval . Daarnaast wordt per jaar getoond of- en zo ja hoeveel- leerlingen langer dan jaar over het doorlopen van de basisschool gedaan hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.