maandag 25 januari 2016

Tropisch zwembad antwerpen

Subtropisch ) Zwembad in Beveren. Op zoek naar een subtropisch zwemparadijs in België, Nederland of Luxemburg ? Wij verzamelden ze allemaal, ontdek ze hier! Het zwembadcomplex is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


Door een lift die zich centraal in de inkomhal bevindt en de verschillende rolstoelhellingen in en naar het zwembad zelf, zijn alle ruimtes vlot bereikbaar. Andersvaliden genieten van uitzonderlijke tarieven wanneer zij op regelmatige basis en in groep bij .

Een overzicht van alle subtropische zwembaden in België. Een bezoek aan een van deze subtropische zwembaden zorgt op eender welke dag voor een instant zomergevoel. Recent werd een nieuwe glijbaan toegevoegd aan het subtropisch zwembad.


De Splash vertrekt op meter hoogte en bereikt. SR De Meerminnen – Antwerpen. Op Sunparks Kempense Meren vindt u een tropisch zwemparadijs, veel sport- en spelfaciliteiten, horeca en wellness. In de regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.


Meet je beste tijd in de Ourganan (ook gekend als “de orkaan), een glijbaan met olympische kracht. Voor UitstapjesMetKinderen.

Zwemvijver Boekenberg, Deurne- Antwerpen , - jaar - Zwembad. Zwembad Park van Merksem, Merksem- Antwerpen , - jaar - Zwembad. Openluchtzwembad De Molen, Antwerpen , - jaar - Zwembad. Luxe Privé Sauna en Zwembad in Antwerpen.


U kan onze cadeaubons ook verkrijgen via mail zodat u deze zelf kan uitprinten. De lage emissiezone van Antwerpen is bij ons niet van toepassing ! Aquatis, genieten en relaxen in de meest hedendaagse wellness trend. Een privaat zwem- en saunacomplex, te boeken vanaf . Er is ook een gloednieuw plonsba een grote ligweide en een lift voor personen met een handicap. Zwembad Plantin en Moretus, Borgerhout- Antwerpen , - jaar - Zwembad.


Zwembad Sorghvliedt beschikt over een 25-meterba een instructiebad met massagejets en een peuter- en kleuterbad met fonteinen. Er zijn ook whirlpools en een grote glijbaan. Ons subtropisch zwemparadijs biedt voor elk wat wils.


De jongsten kunnen zich uitleven in twee kinderbaden en een heuse waterspeeltuin, boordevol animatie. De spektakelzoekers kunnen hun hart .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.