maandag 25 januari 2016

Moestuin maarschalkerweerd

Beide avonden starten met een rondleiding over . Het is een uniek project dat mensen begeleidt met een afstand tot de arbeidsmarkt . Moestuin Maarschalkerweerd. Bekijk voor meer informatie op onze website. Een biologische tuinderij met een lunchcafé, winkel en een.

Read tips and reviews from 1visitors about kinderen, lunchcafe and moestuin. De biologische groenten zijn goed en niet duur. Because of its central location and its easy access to the highway, it is an attractive meeting place for . Zij bieden dienstverlening op maat.


Een werkportfolio biedt ondersteuning aan de cliënten door de duidelijke (visuele) werkinstructies. De werkinstructies zijn uitgewerkt voor de deelgebieden: Horeca,Groen en Schoonmaak. Ook kan je met dieren knuffelen in de dierenweide.


Allemaal vers geplukt en daardoor extra lekker.

Als twaalfjarig jongetje bewerkte Pieter Jagtman al zijn eigen tuin in de Zaanstreek. De vrijwilligers van de hoogstambrigade kunnen daar wel enige hulp bij gebruiken. Je kunt op deze dag de basis snoeitechnieken leren. Tevens is er een grotere kas . Hiervoor moet je wel even het hek door.


De meest volledige site met ruim 66. Utrecht vindt u op Openingstijden. Mensen met een arbeidshandicap verrichten hier onder begeleiding van professionele krachten alle werkzaamheden.


Dit is niet zomaar een plek wa. Het bestuur overweegt de opzet van . Laan van Maarschalkerweerd 2. Aan de Wetenschapswinkel werd gevraagd de . Of zijn de kinderen meer geinteresseerd in kampvuurtjes en dieren? Daarbij kan je huisgebakken taart en chocoladebrownies bestellen.


Voor de stevige trek staan soepen en broodjes op de kaart, zoals een ciabatta met Hollandse geitenkaas en dadelchutney. Restaurant De Oranjerie Feest en Vergaderlocatie.

Waar zouden we zijn zonder onze GoodFood- suppliers? Stuk voor stuk mannen en vrouwen die hard werken voor en met GoodFood. Supergezonde, (h)eerlijke producten die op een duurzame manier geteeld en gemaakt worden.


Hun verhaal is zeker de moeite waard om te bekijken. Meedoen in een arbeidsmatige setting om weer verder te komen in de samenleving. Wij zijn een sociale onderneming . De tijd was er rijp voor!


Stadslandbouw, buurtmoestuinen en soortgelijke initiatieven zijn in een hausse belan zowel landelijk als internationaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.