vrijdag 22 januari 2016

Uniek graszoden

Bestel vandaag nog graszoden met de uniek kwaliteit! Direct leverbaar uit eigen graszoden kwekerij. Bent u klaar voor een perfect gazon? Gemakkelijk en snel graszoden bestellen en al vanaf 50mkrijgt u ook nog eens oplopende korting! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten?


Neem dan gemakkelijk contact op via ons contact formulier binnen uur bericht of bel ons.

Hebben wij drie producten in ons assortiment, namelijk het recreatiegazon, siergazon en Uniek Speciaal gras. Het recreatiegazon is uitermate geschikt voor intensieve betreding met bijvoorbeeld spelende kinderen en huisdieren. Deze graszoden zijn sterk, donkergroen en kunnen tegen een stootje. Mist u nog iets laat het ons weten via het contactformulier. Uniek graszoden is van start gegaan met de eerste grote opdracht van het jaar.


Ervaar het gemak en maak gebruik van onze Kennis. Naast een uniek graszoden vind je ook accountant, bloementeelt, bloemist, tuin en landschap. Een van onze specialisten stelt een offerte aan huis op wanneer het u uitkomt!

U ontvangt geheel vrijblijvend een advies op maat. Natuurlijk staan wij u graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden of uw bestelling op te nemen. Oprichter Stevan Rockx vertelt: “Het is eigenlijk uit hobby begonnen.


Samen met mijn maat, (Dion Valkenburg) welke mij hielp, huurde ik in Etten-Leur hectare akkerland. Graszoden kwekerij Uniek is jaar geleden gestart. Dat hebben we ingezaaid met graszaad. TranslateShow original text.


Dagelijks vers gesneden van het land. Kantooradres: Plataanstraat 12. Vind de beste selectie uniek graszoden fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit uniek graszoden voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Het wat, hoe en waarom van graszoden leggen wordt in dit stappenplan stap voor stap uitgelegd en dit is dan ook de manier van werken die wij gebruiken bij onze tevreden klanten. Zij hebben verschillende uiterst kwalitatieve zaden bij elkaar gezocht uit diverse landen en laten mengen. Dit gazon heeft al diverse testen ondergaan waaruit bleek dat het zeer geschikt is voor o. Voor het uitrollen van graszoden zijn de voorbereidende grondwerken, de pH- regeling, de structuurverbetering en de basisbemesting analoog aan de inzaai van een.


Op basis van een jarenlange knowhow op sportvelden heeft DCM een uniek product ontwikkeld dat zorgt voor een snelle en diepere inworteling van de. Hier moest een goede mat met teespecial-zoden liggen. Na een aantal telefoontjes over prijzen en levering, brachten ze de mat gebracht en ik moet zeggen dat ik verbaasd was over de goede kwaliteit van de rollen. Zeker gezien de slechte weersomstandigheden die er half .

Heijmans geadviseerd omtrent de opbouw van het bodemprofiel en de keuze en installatie van de graszoden. Alle werkzaamheden voor de eerste thuiswedstrijd van Ado Den Haag. Als u een perfect gazon wilt met de hoogste kwaliteit graszoden , dan kunnen wij u dit leveren en leggen. Het gras waar wij mee werken is namelijk van uitzonderlijk en uniek hoge premium kwaliteit. De graszoden zijn zonder netten, donkergroen van kleur, absoluut onkruid vrij, en bevatten geen engerlingen of emelten.


Grasrollen - Blokzoden - Big-Slabs - Big-Blocks. Ma-vr: 8-17u, Za: 8-13u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.