dinsdag 26 januari 2016

Kantoorruimte houten

Ga bij SKEPP op zoek naar goedkope en representatieve kantoorruimte in Houten. Huren kan vanaf €20- per maand. Vergelijk alle huurprijzen op SKEPP ! Al vanaf 13mmet een bijbehorende huurprijs van slechts €20- per maand huurt u hier een eigen kantoorruimte. SKEPP online biedt namens Camelot Workspace werkplekken,.


Ons aanbod bestaat uit flexplekken, full service kantoren en vierkante meter locaties. Vindt vandaag uw ideale kantoorruimte. Bied mee op Huurbieding. Wij helpen jaarlijks meer dan 10. Gratis, vrijblijvend en zonder tussenpersoon!


Zoals kantoorruimte amsterdam, utrecht, rotterdam en den haag. Ook gratis huur of koop zoekopdracht achterlaten. Bekijk nu aanbod bedrijfspanden in Houten. Hier kun je rustig werken en samenwerken, je bent binnen een paar dagen operationeel.


Het representatieve kantoorgebouw Prestige ligt op het kantorenpark De Molenzoom dichtbij de Rondweg van Houten. Met de trein bent u binnen minuten vanaf het Centraal Station Utrecht op het NS station . Wij verhuren flexibele kantoorruimten en werkplekken. Op ons platform kunnen mensen die kantoorruimte willen huren. Citadel Enterprises heeft vastgoed waar u om vraagt.


Bezoek de website van Merin en bekijk de beschikbaarheid direct. Denk aan een houten bedrijfsruimte of houten kantoorruimte van Olympa Systeembouw in Veghel. De kantoorruimte maakt onderdeel uit van een plintgebouw deeluit.


ALGEMEEN: het representatieve Business Center “De Terp” met parkeerterrein en groenstrook is gelegen op het kantorenpark “De Molenzoom” te Houten. Houten biedt kantoorruimte op toplocaties. Het center beschikt over een goede geografische ligging, in de provincie Utrecht, in midden van . MVGM Bedrijfshuisvesting heeft namens een particuliere belegger ca.


Het betreft een kantoorgebouw op een uitstekende locatie direct aan het NS station Castellum gelegen. Bouw – 1te Houten. Hier vind u aanbod wat u bij andere onroerendgoed sites niet kunt vinden. Kantoorruimte te huur: Huurprijs € 27.


Op zoek naar een alternatief voor het traditionele kantoor ? Dan is een virtueel kantoor iets voor u. Maak bijvoorbeeld gebruik van een representatief postadres, telefoon beantwoordingsservice of een compleet webpakket. De Doornkade geniet grote bekendheid doordat het als zichtlocatie is gelegen aan Rijksweg A(Breda – Almere). Op het bedrijventerrein zijn . Het object is gelegen in het kantorengebied “De Molenzoom” nabij het winkelcentrum.


Op voornoemd kantorengebied zijn onder andere de. Grontmij, Noordhoff Uitgevers en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.