maandag 25 januari 2016

Zelfaanzuigende zwembadpomp

Shot pomp zelfaanzuigen in diverse varianten. Zelfaanzuigende pomp voor zwembaden. Niet voor alle circulatie of centrifugaal pompen zijn zelfaanzuigend. Wanneer u een zelfaanzuigende pomp zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.


Ook voor de onderhoud en installatie.

Professionele zwembadpompen uit de MPC serie met ingebouwde filterkorf. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Daarom worden deze pompen altijd als niet-zelfaanzuigende pompen benoemd. Echter door een speciale constructie is het mogelijk om een niet- zelfaanzuigende pomp alsnog zelfaanzuigend te maken.


Hierbij wordt het pomphuis onderverdeelt in diverse kamers die het water en lucht met elkaar vermengen en daardoor . Manufacturas GRE: specialisten en marktleiders in de fabricatie van zwembaden op vloer, zwembaden in kit, verhoogde zwembaden, opzetzwembaden, zwembadaccessoires, zwembaden zonder bouwwerken, kinderzwembaden, ijzeren zwembaden, ingebouwde zwembaden, houten zwembaden. Het zal je maar overkomen. Je hebt jezelf de prachtigste zelfaanzuigende pomp aangeschaft om die ondergrondse citerne leeg te pompen, en het onding wil maar niet pompen.

Erger nog, de eerste keer ging alles prima, en sindsdien niets meer. Wat is hier aan de hand ? En dan die CIP-retourpomp die maar niet wil . Deze LEO zwembadpomp , type XKP9zorgt voor circulatie van het zwembadwater in kleine en middelgrote zwembaden. Prima geschikt als u schoonwater met lichte vervuiling wilt verpompen uit uw zwembad. Deze 2Volt pomp bestaat uit een zelfaanzuigende centrifugaalpomp met een ingebouwde . De zelfaanzuigende centrifugaalpompen uit de B serie, variĆ«rend in grootte van 5” tot 12”, zijn ontwikkeld met de nadruk op betrouwbaarhei duurzaamheid en efficiency. De pompen zijn voorzien van een open waaier die tegen een verwisselbare slijtplaat draait.


Hierdoor is slijtage aan de pomp gering en bespaart u op . Wij hebben hoogwaardige zelfaanzuigende pompen. Uw zelfaanzuigende pomp koopt u in een oogwenk online, we bezorgen de bestelling snel bij u thuis. Naast goede en betaalbare zelfaanzuigende pompen, hebben we nog veel meer kwaliteitsartikelen voor de verstokte . Hoogwaardige zwembadpomp voor uw zwembad. Nu met de laagste prijsgarantie. Kijk snel op onze website.


Pedrollo JSW 230V zelfaanzuigende pomp. Hij is ideaal voor tuinberegening!

Sterk en robuust, nu verkrijgbaar via de Van der Ende Groep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.