dinsdag 26 januari 2016

Schoonheidsspecialiste emmen

Schoonheidsspecialiste in Emmen. Mijn naam is Anja de Jong. LET OP :Door wegwerkzaamheden is de Oostermarke vanaf het Hampshire hotel per auto niet te bereiken. Aanbevolen route: Tegenover ziekenhuis via Oosterstraat.


Via Boslaan, Prinsenlaan. De salon is geopend op .

Als u denkt dit spreekt mij wel aan maak dan een afspraak voor een behandeling. Behandeling alleen op afspraak. Ik heet u van harte welkom op de website van schoonheidssalon ” Le Salon”. Het concept van Le Salon en het professionele merk Medex is uniek en een ultieme beleving van schoonheid en welbeing.


Le Salon is een sfeervolle schoonheidssalon in Emmen waar dames, heren en de “jeugd” heerlijk kunnen ontspannen en . Wow, wat zie jij er waanzinnig goed uit! Welke persoon wordt nu niet blij van een dergelijk compliment of wie vindt het nu niet fijn te horen er mooi en verzorgd uit te zien. De eerste stap op weg naar een goed en verzorgd uiterlijk is de keuze te maken een bezoek te brengen aan schoonheidssalon Daanzinnig.


Zoek jouw schoonheidsspecialist in Emmen en maak direct een afspraak.

U kunt bij Rue Savaron terecht voor de meest uiteenlopende haarverzorging zoals knippen, verven, permanenten etc. Ook voor een heerlijk uitgebreide hoofdhuidmassage bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de laatste trends op gebied van haarverzorging, een totale make-over of een omvorming voor stevigheid van . Daarnaast heeft SmartPULS Emmen zich toegelegd op het behandelen van littekens en huidverbetering met behulp van microdermabrasie. Verder kunt u ook voor reguliere schoonheidsbehandelingen van de schoonheidsspecialiste terecht bij SmartPULS. Anbos lid: de zorgverzekeraar betaalt soms mee.


Feet Webwinkel – Groothandel. In de WEBWINKEL van ROCAS Nederland vindt een ruime keuze aan benodigdheden en apparatuur voor de PEDICURE, NAGELSTYLIST en SCHOONHEIDSSPECIALISTE ! Elke maand kunt u profiteren van tientallen AANBIEDINGEN ! Emmen Emmalaan Duur: jaren Jongeren. Klik op de link om direct naar . Je leert de meest voorkomende handelingen in een schoonheidssalon uitvoeren, zoals een huidanalyse maken en een gelaats- en lichaamsbehandeling uitvoeren. Ook leer je hoe je klanten adviseert over huidverzorgingsproducten en hoe je deze . Op deze site kunt je alle informatie vinden over onze salon.


Beauty Salon JOYS te Emmen. Je kunt zien welke aanbiedingen we voor je hebben en natuurlijk het laatste nieuws over . Alle rechten voorbehouden. Massages, gezichtsbehandelingen, verzorging van wimpers, wenkbrauwen en meer.


Maak een afspraak via onze site.

Diverse ontspannende en verzorgende behandelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.