donderdag 28 januari 2016

Hekwerkdetectie

Heras heeft diverse beveiligingssystemen voor hekwerkdetectie om vandalisme en inbraak snel en adequaat te detecteren. Heras biedt twee vormen van detectie: hekwerkdetectie en ruimtelijke detectie. De basis van dit Electric Fence bestaat uit een netwerk van spanningsdraden dat aan de hekwerken en poorten wordt gemonteerd. Elreka is hét aanspreekpunt voor doeltreffende hekwerkdetectie of periferiedetectie. Onze oplossingen stellen u in staat om razendsnel te reageren al.


Buitenbeveiliging detectie.

Hekwerk detectie is in rap tempo ontwikkeld. Er zijn verschillende detectie principes verkrijgbaar op de markt. Door het hekwerk te bewegen wordt een trilling in. Welkom op de nieuwe website van Seceurtronics.


Deze website zal in de komende periode verder worden uitgebrei tot die tijd zal deze website. Hoe eerder ongewenst bezoek wordt gesignaleer hoe kleiner de kans op braakschade, vernielingen en diefstal. Wanneer een beveiligingssysteem de inbreker al bij de poort of het hek registreert, kan veel ellende worden voorkomen.


Met een hekwerkdetectiesysteem kunnen we uw hekwerk op een uiterst effectieve wijze beveiligen tegen doordringen en overklimmen. Hiermee creëert u een haast onneembare barrière rondom uw terrein.

Met behulp van een fijnmazig detectiedraadcircuit wordt een aanzienlijke hindernis voor inbrekers opgeworpen. Ja, ik wil graag de Lobeco nieuwsbrief per e-mail ontvangen! Van hoog naar laag sorteren. Uw zoekopdracht leverde geen resultaten op. Probeer andere zoektrefwoorden in te geven.


Vergelijk tot producten met elkaar. SmartSD is een “toegevoegde waarde” distributeur met een toekomstgerichte visie en diepgaande kennis van zowel lokale markten als het . Een stevige omheining is niet langer voldoende om uw terrein te beveiligen. Onnodige gasten, zoals criminelen, gaan steeds brutaler te werk. Ze schrikken niet terug voor een flinke klim of voor sabotage van uw omheining. Een camerasysteem detecteert, maar een terreinbeveiliging reageert en schrikt al . Bij een autogarage in Moerdijk had de eigenaar veel last van autoinbraken.


De inbrekers hebben het vooral gemund op navigatiesystemen en airbags. Om dit te voorkomen hebben wij in samenwerking met een erkende hekwerkdetectie leverancier het bestaande hekwerk voorzien van detectie. Mede door deze uitbreiding . Voor hekwerkdetectie op vrijwel alle typen hekwerk. Detectie op knippen, klimmen en zagen.


Ook geschikt voor de beveiiiging van poorten. Uitstekende detectie door de unieke Alpha sensorkabel.

Uitgang voor audioverificatie. Defensor is een beveiligingssysteem voor detectie van het doorknippen,. Omtrekbeveiliging van hekwerk, muren, wanden en daken. Geeft maximale reactietijd.


Toepasbaar op alle ( bestaande) hekwerken, muren, wanden, daken en kabelgoten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.