vrijdag 22 januari 2016

Merwestein zwembad

Hieronder vindt u de reguliere openingstijden per onderdeel. Merwestein maakt het mogelijk. Kaartjes koop je bij de receptie van ons zwembad. Feestweekend van het Gouden Zeepaardje.


Binnenkort is het ook mogelijk om je kaartjes online aan te schaffen.

Dobberen in de golven, vliegensvlug van de glijbaan en plonzen in de wildwaterkreek, ontspannen in de kruidenbaden of toch een duik nemen van de duikplank? Het kan allemaal in ons zwembad ! Doe mee met de ijskoude bucket-game. En dan even lekker ontspannen bij een filmpje in het bubbelbad.


Ook zal er mogelijk een afspraak worden gemaakt voor een proefles. Indien je overstapt vanuit een ander zwembad , nemen we altijd eerst een proefles af voordat gestart. Kunnen we baantjes trekken tijdens de openingstijden van recreatief(vrij) zwemmen?

Tijdens recreatieve uren zijn er een aantal banen gereserveerd voor banenzwemmen. Het aantal gereserveerde banen is afhankelijk van de drukte in het zwembad. Er is voor elk wat wils en alles is mogelijk!


Laat anderen weten wat je ervan vindt. Met hypermoderne glijbaan met LED-verlichting en snelheidsmeter, tropische sierwanden, diverse audio- en visuele effecten en een zwembadbioscoop wordt ingespeeld op de behoefte aan avontuur . EAFC Zwembad Malkander wo mrt. Heerlijk, een extra dagje om lekker te gaan zwemmen.


Oudere kinderen kunnen glijden van de interactieve glijbaan, een ijskoude bucket-game spelen, zwemmen in . Het sportcomplex krijgt het Gouden Zeepaardje in de categorie met zwembaden met meer dan 200. Die laatste herbergt het zwembad van Nieuwegein, een grote sporthal, fitnesscentrum de Mix en diverse horeca. Read tips and reviews from 5visitors about wifi. Het subtropisch zwemparadijs biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er zwembaden voor de sportieve zwemmer, voor gezinnen en voor mensen die graag willen ontspannen.


Voor kinderen is er een subtropisch zwembad met een wildwaterbaan, een glijbaan en een golfslagbad. Voor de wat jongere kinderen is er een peuter- . De missie was om van het zwembad een hypermoderne, spannende en energiezuinige locatie te maken.

Bij de opening is tevens de nieuwe naam gepresenteerd: Verbindion. Daarnaast is de klimaatinstallaties, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.