woensdag 27 januari 2016

Zwembad rotterdam zuid

Naast een peuterbad is er ook een bubbelbad in dit zwembad aanwezig. Daarnaast organiseren we regelmatig kinderactiviteiten met diverse speelelementen in het water. Dat is vooral te danken aan het zwembad Hart van Zuid dat momenteel wordt gebouwd.


Het biedt ook voldoende gelegenheid voor zwemwedstrijden. Omdat schoolzwemmen overdag .

Met dit unieke staaltje van hergebruik blijft het bestaande gebouw (met historische waarde) behouden en wordt onnodige nieuwbouw . Het zwembad moet op december gebruiksgereed zijn. Verslaggever Jelle Gunneweg ging vrijdagochtend even kijken bij het zwembad. Rotterdam krijgt binnenkort een Olympisch 50-meterbad. Iedereen die zwemt, leert zwemmen of het gewoon heerlijk vindt om te bewegen in het water kan vanaf.


Het is gebouwd in het voormalige deelgemeentekantoor aan het Zuidplein dat hiervoor is getransformeerd. De transformatie maakt onderdeel uit van . We beginnen zo ongeveer met aftellen naar de datum waarop het zwembad HELEMAAL afgebouwd moet zijn.

Dus de komende weken - delen wij . Het binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen. Verwacht er geen toeters en bellen, zoals . Met deze website willen wij u graag informatie bieden over onze vereniging en aanbod. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad.


Een overzicht van alle zwemlessen, zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op Kidsproof. Ik kom hier meestal met kids voor zwemles. Je hebt hier een bewaakte parkeerplaats en fietsenstalling en het ligt naast het bus en metrostation zuidplein. Kortom prima bereikbaarheid.


Zwembad Charlois Prima zwembad met glijbaan. Nog niet alle plannen zijn af, maar grote delen wel. Vanaf dat nieuwe plein komt er een gloednieuwe . Het deelgemeentekantoor wordt getransformeerd naar een echte publiekstrekker die contact maakt met de omgeving dankzij winkels en horecavoorzieningen in de plint.


Door een suf stadskantoor om te toveren tot sportzwembad. Een impressie van het nieuwe zwembad. De gemeente wil het niemandsland van busbanen en asfaltvlaktes bij Ahoy en Zuidplein weer aantrekkelijk . Op de locatie van het oude deelgemeentekantoor Charlois ligt nu het nieuwe en enige 50-meterbad van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.