donderdag 28 januari 2016

Schoonheidssalon eelde

Schoonheidsspecialiste in Eelde. Zeg maar dag tegen uitgelopen mascara! Laat je huid stralen met een verbeterende huidbehandeling € 49. Bij mij kun je terecht voor diverse behandelingen bekijk de pagina met alle behandelingen hieronder. Klik hier voor de behandelingen.


Het instituut bevindt zich in Eelde -Paterswolde, tussen de steden Groningen en Assen grenzend aan Haren en Zuidlaren.

Er is een ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. In onze salon nemen we alle tijd voor u. Heeft u vragen over een behandeling , zin in een ander kapsel of kleur ? Onder het genot van een gezellig. De schoonheidsspecialist verzorgt de hui geeft een make-up of advies voor de behandeling van huidproblemen en geeft de klant een persoonlijke, deskundige en . Naast een schoonheidssalon vind je ook kapper, cosmetica, sauna. Blush Salon in Eelde , Burg.


De meest volledige site met ruim 66.

Staat jouw salon niet vermeld of wil je een uitgebreidere vermelding op deze website? Arends Coiffures heeft tevens de beschikking over een professionele schoonheidssalon en nailstudio. Huidtherapie Eelde -Paterswolde.


Voor iedereen wordt naar een passende behandeling gezocht, waarin zorg, kwaliteit en voorlichting hoog in het vaandel staan. Maar óók voor wimperextenions, HD Brow Sculpting, Lash Volume Lift én het. Huidverbeterende gezichtsbehandeling naar keuze van min. HUIDVERZORGING GEA KRUIT.


De professionals van Huidverzorging Gea Kruit staan al meer dan jaar garant voor kwaliteit en service. U profiteert up-to-date kennis gecombineerd met de gebruikte kwaliteitsproducten. De salon is gevestigd aan de rand van Eelde , waar u vrij kunt parkeren.


Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u de cadeaubonnen van Beautysalon Cadeau kunt inwisselen voor een heerlijke schoonheidsbehandeling? Hieronder vindt u een overzicht van alle. Dit allemaal aan tafel bij Puur Noord. Drenthe, Emmen, Beautysalon-Emmen . Professionele webdesigner met ervaring met schoonheidssalons websites nodig ? Laat uw website maken door Wabblo, ook in Eelde ! Wij hanteren een 1 tevredenheidsgarantie en bieden u.

Babor Microdermabrasie Microneedling behandelingen cadeaubonn. Elke schoonheidsspecialiste en schoonheidssalon in Eelde vindt u nu hier in duidelijk overzicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.