woensdag 27 januari 2016

Onderhoudsvriendelijke tuin

Wil je een tuin, maar heb je weinig tijd? Dan is de onderhoudsvriendelijke tuin iets voor jou. Ontdek hier enkele tips. Om je tuin ordelijk en aangenaam te houden moet je het hele jaar door allerlei kleine en grote tuinwerken uitvoeren.


Heb je echter geen tijd voor of zin in het onderhouden van je tuin? Dan kies je best voor een onderhoudsvriendelijke tuin !

Bekijk hier onze tips voor het aanleggen van tuinen die weinig onderhoud . Als een tuin eenmaal is aangeleg is daarmee het onderhoudsplaatje ook bepaald. Dus als u onderhoudsvriendelijk wilt tuinieren, moet daar bij het ontwerp en de inrichting al rekening mee gehouden worden. Meer ideeën over Kamerplanten, Kamerplanten en Slaapkamer planten.


Wij geven alvast vijf tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin. De basis van een tuin met weinig onderhoud is een grondige planning. Je professionele tuinaannemer zorgt graag voor een onderhoudsvriendelijke tuin waarbij onkruid minder kans maakt. Hou dan bij het ontwerp van je tuin rekening met deze tips voor een onderhoudsvriendelijke tuin !

Wil jij een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen? Een onderhoudsvriendelijke tuin met veel groen kan! Een groene tuin is prettiger om naar te kijken, beter voor het milieu én hoeft niet veel werk te zijn.


Heb je geen zin om uren in de tuin te moeten werken, altijd maar te moeten nadenken over of een plant wel overleeft of niet, je veel geld moet uitgeven aan planten, gereedschap en andere dingen voor je tuin. Je wilt liever een onderhoudsvriendelijke tuin waarin je kunt genieten zonder al te veel zorgen. Als je niet zoveel tijd of niet zulke groene vingers hebt, is een onderhoudsvrije tuin ideaal. Een tuin met mooie bestrating en makkelijke planten. Veel van onze klanten willen een onderhoudsvriendelijke tuin.


Wij weten waar we op moeten letten om het onderhoud voor uw zo minimaal mogelijk te maken. Het Rullen denkt graag mee over uw onderhoudsvriendelijke tuin. Wij ontnemen u alle zorgen. Er zijn genoeg manieren om een verrassende ruimte te creëren waar je bijna geen omkijken naar hebt. In een kleine tuin is het makkelijker om het gazon er helemaal uit te halen.


Want zonder gazon ben je verlost van de wekelijkse maaiklus. Of ontbreekt het je aan tijd? Dan is een onderhoudsvriendelijke tuin wat voor jou. Ik geef je graag wat tips.

Zo is je tuin makkelijk te onderhouden. Een groot terras met veel verharding vergt minder onderhoud dan een klassieke tuin met bloemenborders en gazon. Let op de plantenkeuze: hoe minder soorten, hoe beperkter en overzichtelijker het onderhoud. Werk met grote groepen van dezelfde soort, die kunt u . Hovenier-Gigant legt u uit waarom.


Een volledig onderhoudsvrije tuin bestaat niet, maar men kan wel een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen. Lees hier de tips van E.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.