dinsdag 26 januari 2016

Partij tafels

Vind partij tafels op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekijk ons enorme assortiment gebruikte tafels. Mooie partij diverse tafels met glazen blad. Tafels gele, blauwe tafel met een doorsede van 110cm en bruine tafels met een doorsnede van 100cm.


De stapelbare stoelen zijn van het merk Steels.

Oud is Nieuw voorziet u van horeca tafels , cafestoelen, gestoffeerde eetkamerstoelen, toog, bar of zetels of een stamtafel in landelijke of modern industriele stijl. Bent u toe aan een nieuwe look in het interieur van uw horeca onderneming? Partij stoelen en tafels. Of staat u aan de start van een nieuw restaurant, cafe of . Ook toe aan een nieuwe look in uw zaak of op het terras?


Geef uw hotel, restaurant of cafe een unieke uitstraling met de op maat gemaakte meubels van. Dendermonde Grembergen . Super Seat is de grootste gebruikt horeca meubilair verkoper van Nederland. Zeer ruime voorraad en altijd direct leverbaar.

Ontvang en vergelijk de goedkoopste bezorgprijzen Meer informatie - Klik hier. Goedkope eettafels met stoelen. Grote partij tafels en stoelen en veldbedden met fabrieksfoutjes, beschadig enz. Gmsreeuwijk - partij tafels en stoelen te koop.


Oude klanten komen van zelf wel. SENSATIE-AANBIEDING OP KAMPEERGEBIED Hij brengt unieke koopjes waar heel Holland niet tegen op kan. Troostwijk verkoopt partij (bureau) tafels voor Kantoorinventaris, compressor etc. Op Speurders vind je grote partij EIKEN TAFELS , BOOMSTAMTAFELS incl. Beukenhouten tafels in kersenkleur met een aluminium 4-teens onderstel.


De tafels hebben een metalen frame en een multiplex blad met harde witte toplaag. Makkelijk op te bergen, ruimtebesparend. Online veiling in de categorie Overig. Locatie veiling: Smetlede (Oost-Vlaanderen).


Start online veiling: maandag augustus 22:00. Veilingcategorie: meubel (15). Nieuw in de winkel 9per stoel bij mij per stoel. Thonet tafels per tafel 250.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.