maandag 25 januari 2016

Kunststof schaatsbaan huren

Kunststof IJsbaan Huren ? Scherp Geprijsd en Snel Leverbaar. Gegarandeerde Winterpret voor Jong en Oud! Klik voor Meer Informatie. Stelvloeren en tenten t. Het huren van een kunststof schaatsbaan kan al voor één dag, maar langer .

Bovendien kan er zowel in de winter als in de zomer op deze kunststofschaatsbaan geschaatst worden. Sommige verhuurders leveren een baan met vaste afmetingen, bij andere verhuurders kun je zelf de afmetingen bepalen. Let bij het huren van een schaatsbaan goed op de huurperiodes en de huurprijzen.


Een schaatsbaan huren op locatie voor je feest of . Een kunststof ijsbaan huren. We maken gebruik van kunststof platen van Art-Ice. Deze ijsbaan bestaat uit speciale kunststof platen en is . Onze kunststof schaatsbaan is TOP!

U huurt bij ons als een kunstof schaatsbaan incl. Tot korting op extra dagen huren. Schaatsbaan verhuur 50m ², 100m ² en 150m ². Wilt u echte sprint schaatswedstrijden organiseren? Onze schaatsbanen blijven de attractie bij uitstek voor uw winter evenementen.


Een compleet afgewerkte schaatsbaan voor een super netto prijs. Plaatsing in openlucht tot volledige overkapping. De meeste schaatsbanen. IceSolutions is in staat een kunststof ijsbaan onder iedere weersomstandigheid en op elke locatie te plaatsen! Ook is het mogelijk dat ons personeel de . Dat doet u bij Vcompany Attractieverhuur!


Winterattracties zoals kunststof schaatsbanen , winterdraaimolens en mobiele klimwanden in wintersfeer. Ook voor decorwanden in apres-ski stijl. Wie midden in de zomer toch op de schaatsen wil staan kan zijn hart ophalen met onze kunststof ijsbaan! Bij ons kun je namelijk een kunststof ijsbaan huren die 3dagen per jaar inzetbaar is.


De kunststof ijsbaan is geschikt voor alle type schaatsers en kent naast haar prijs nog veel meer voordelen. Afhankelijk van de tijdsduur en de locatie sturen wij u graag vrijblijvend een offerte toe. Iedere locatie is weer anders en prijs afhankelijk van omstandigheden dus contact is noodzakelijk.

Gegeven prijzen zijn dan ook een . Vind schaatsbaan op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.