woensdag 27 januari 2016

Villa huren italie met prive zwembad

Of zoekt u een familievilla. Tijdens de warme zomermaanden biedt een zwembad bij uw vakantiehuis een welkome verfrissing! Bij Belvilla heeft u de keuze uit.


Daarnaast kunt u kiezen voor . Huur een mooi vakantiehuis, luxe villa of ruime appartement in Toscane en Umbrië. Toscane, Umbrie, gebieden in Italie die kwaliteit van leven uitstralen.

Breng uw vakantie door in een vakantiehuis met een privé zwembad en geniet van alle voordelen. Interhome maakt het huren van een vakantiehuis met zwembad voor iedereen mogelijk. Wilt u een villa in Italië huren voor uw vakantie? Dan zit u goed bij La Porta Vacanze. Het interieur is stijlvol en verzorg vaak in elegante, authentieke . Vakantiehuizen in Italië variëren van comfortabele chalets tot en landhuizen met privé zwembad.


Geniet in een Italiaanse vakantiewoning van het goede leven dat Italië te bieden heeft in het prachtige binnenland of aan de kust. Huur dan een luxe villa in Italie ! Je kunt heerlijk in je eigen tempo genieten van de Italiaanse sfeer en de leuke stadjes in de omgeving.

In je eigen luxe villa kun je uitgebreid samen koken, gezellig dineren en tot in de late avond. Vind jouw ideale vakantiehuis in Italië bij NOVASOL! Ga op zonvakantie in Italië en verblijf in een appartement of vakantievilla. Praiano Amalfi in Italië Villa met prive zwembad Italie Castellammare. Tevens is het mogelijk een auto te huren in Nederland of Italie.


Huur een vakantiehuis met zwembad in Italië , er is geen betere manier om te ontspannen na een lange dag dan bij het zwembad met familie en vrienden. Unieke vakantiehuizen in Italië met privé zwembad , of aan zee. Geniet van een vakantiehuis in Italië , vele met zwembad en op toplocaties.


Ongelofelijk mooie vrijstaande villa aan de rand van het grootste nationale park in Italië. Villa La Quercia, alle ruimte, in de villa maar ook zeker buiten! Diverse terrassen, lekker groen gras, schaduwplekjes en een natuur waar je u tegen zegt. Goed verzorgd appartement nabij Cortona.


Villa bij Garéoult met riant prive - zwembad en verrukkelijke tuin. Fraai gerenoveerde gîte in rustige omgeving met gedeeld zwembad. Huur vakantiehuizen en appartementen in Italy via HomeAway – boek veilig en snel bij een eigenaar wereldwijd! Gerenoveerde 16e-eeuwse airconditioned appartement en zwembad met gratis WiFi.


ROMANTISCHE BOERDERIJ villa met privé zwembad en een prachtig uitzicht in Lucca. Villa in Umbria is uw boekingsportaal voor vakantiehuizen in het groene hart van Italië met persoonlijk advies van Umbrië specialisten.

Spanje, Frankrijk en Italië. Gelukkig hoeft het niet bij dromen alleen te blijven. Wij zijn gespecialiseerd in vakantiehuizen door heel Italië , maar we moeten eerlijk toegeven dat het Toscane is dat ons hart gestolen heeft. Stel je voor: je wordt wakker en ziet een heerlijk zonnetje schijnen.


Een verfrissende vakantie. Je staat op om koffie te zetten. Dan stap je naar buiten op het terras. Wat is het al lekker warm!


Terwijl de rest nog in diepe slaap verkeert, neem jij alvast een heerlijke duik in jullie eigen zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.