donderdag 21 januari 2016

Intratuin zaden

Zaai jouw favoriete groenten en kruiden en zie ze groeien vanaf het allereerste sprietje wat opkomt. Het maakt niet uit of je een grote tuin hebt of misschien maar een kleine tuin of terras. Al heb je maar m² tot je beschikking, denk eens aan een paar kruidenplantjes of mini-tomaatjes.


Biologische) zaden van diverse . Bloembollen en - zaden geven je tuin bijna het hele jaar door kleur. En wat is er leuker dan je zelf geplante bolletjes op een onverwacht moment tot bloei te zien komen .

Op zoek naar Makkelijke Moestuin zaden pakket Zomers? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Weten wanneer en hoe je welke groenten of kruiden in je moestuin kan zaaien of planten? Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont Intratuin Huismerk zaden folder aanbieding bij Intratuin - details.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij . Heeft u een Intratuin klacht? Er zijn klachten gemeld over Intratuin op Klacht.

Onderaan vind je meer promoties over Zaden of van Intratuin. Intratuin Arnhem houdt in de week van tot en met maart Moestuindagen. Met voor de kleine tuinier een workshop mini-moestuin maken.


Alle ingrediënten zijn die week aanwezig om zelf je kruiden, groenten of fruit te gaan verbouwen. De zaden héb ik al biologisch, n. En goed werk van Greenpeace! Ik was al jaren een goeie klant van Intratuin. Was laatst bij een tuincentrum waar het zwaargiftige pesticide . Ik ga gewoon naar Intratuin , die hebben hier heel veel.


Het is weer voorjaar, tijd om nieuwe bloemen te planten en Kelly legt je uit waar je op moet letten. Bestel online een Intratuin Cadeaukaart! Wel kun je er terecht voor een mooi assortiment biologische zaden (bijna soorten).


Ook was het goed om te zien dat een heel groot deel van het assortiment bestrijdingsmiddelen bestaat uit middelen die niet schadelijk voor bijen zijn. Bijvoorbeeld een eigen merk van Welkoop zonder neonicotinoiden, . Ik wou dus ook biologische zaden gaan bestellen. Maar nu heeft mn broer onaangekondigt zakken biologische moestuingrond meegenomen (wat ik kan waarderen) maar ook een paar zakken zaden van intratuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.