woensdag 27 januari 2016

Reke tuinkas

Polycarbonaat is UV -bestendig en bespaart tot meer warmte dan glas. Deze tuinkas is ideaal vo. Het is vanzelfsprekend dat je kas een mooi plaatsje in de zon krijgt, maar je moet ook rekening houden met de windvang van je kas.


Een kas heeft een groot verticaal oppervlak en kunststofplaten zijn vrij licht. Dit betekent dat een geringe wind al een sterke belasting vormt voor de basisstructuur van je kas.

Indien u een tuinkas in de webwinkel bestelt of een andere order met een totale waarde van 3euro of meer, kunt u ervoor kiezen om deze bij de bezorger af te rekenen. Hiervoor geldt een toeslag van euro. De kassen worden door onze eigen bezorgdienst geleverd en u kunt pinnen bij aflevering. Dankzij de nabijheid van een ACD-dealer kan je op een optimale en snelle service rekenen.


Kom dan ook zeker eens langs bij één van onze lokale dealers. Raadpleeg hier de gegevens van onze verdeelpunten. Ons sales-supportteam staat je uiteraard ook met raad en daad bij.

Neem zeker de getuigenissen van onze . Wil je je eigen groenten of fruit kweken? Dan kan een tuinkas hier heel goed bij helpen! Daarnaast is het de ideale manier om het kweekseizoen te verlengen en je planten te laten overwinteren. Maar welke tuinkas heb je nodig en waar let je verder op bij het kopen van een tuinkas ? Wij helpen je graag met kiezen! De koude kas is veelal gemaakt van glas, groot van formaat en heeft ramen aan de bovenkant voor de benodigde ventilatie.


In de zomermaanden kan onder invloed van de zon de temperatuur in een koude kas aanzienlijk hoog worden en het glas kan werken als een vergrootglas. Houd hier rekening mee . Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Er zijn heel veel aanbieders van kassen.


In heel veel prijzen, maar een kas is nooit goedkoop. De verschillende materialen, het merk, en het uiterlijk maken een kas meer of minder duur. Als je een kas wilt aanschaffen, dan moet je rekening houden met een aantal zaken.


De belangrijkste punten staan hieronder beschreven, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Nadat je een tuinkas hebt aangeschaft, is de eerste vraag die zich aandient de keuze van de juiste plek om de tuinkas te plaatsen. Waar plaats ik mijn tuinkas ? Wie weinig plaats heeft zal snel kunnen beslissen, maar wie een grote tuin heeft, kan alle kanten op. In een kas heb je meer speelruimte om te zaaien, stekken en planten bij de juiste condities. Toch moet je een beetje rekening houden met de seizoenen.


Graag geven we een richtlijn van de juiste handelingen in elk seizoen. Het is een richtlijn omdat elke kas anders is door de windrichting en positie en plek van de kas. De tuinkas bestaat uit een aluminium frame met 4mm dubbelwandige polycarbonaat platen. FAQ Veelgestelde Vragen. Hier vindt u de meestgestelde vragen ingedeeld per categorie.


Ik heb geen mail ontvangen. U heeft de mail wel ontvangen maar deze is . Bekijk ons tuinkas assortiment online. Een tuinkas met glas vanaf 27euro inclusief fundering en gratis extra dakramen!


Tuinkas van top kwaliteit UV bestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.