woensdag 27 januari 2016

Rvs afstandhouders

Standaard en in Long Bolt formaat. Materiaal RVS2en RVS304. Voorverpakt in een set van stuks. RVS Afstandhouders kopen? De panelen komen dankzij de afstandhouders los van de wand.


De standaard afstandhouders zijn voor panelen met boorgaten waarbij de sierdoppen de boorgaten verbloemen.

Je kunt kiezen uit een indoor en een outdoor variant. Maakt u hieronder uw keuze qua montage. Heeft u vragen, neem contact met ons op of bezoekt u eens. Formaat: 13x19mm per set.


Bevestig u spiegel of hardglazen paneel stijlvol met rvs afstandhouders. Afkortingen: WA is de afstand van de plaat tot de wand. Een mooie manier om je wanddecoratie op te hangen en je kunt het aan de hand van . Met een setje afstandhouders krijgen panelen nét dat stukje extra uitstraling.


V, gespecialiseerd in veiligheidsglas, glasbeslag, glasdeuren en douchedeuren, glasbenodigdheden.

Dan bent u bij Signdirect aan het juiste adres! SPC heeft voor iedere opdracht een efficiënte oplossing. Schroeven en pluggen zijn bijgeleverd. Verzend kosten NL € 9 BE en DU . Terug naar ophangsystemen . Zeer elegant gebogen wand- of deurpaneel voor uw interne bewegwijzering.


Geschikt voor inserts en voor belettering. Men kan het product beveiligen waardoor onbevoegden niets kunnen wijzigen. Wij hebben een uitgebreid assortiment afstandhouders voor het monteren van buizen vlak langs muren.


Ervaar onze service en kwaliteit. Sorteren naar: Artikelnr. Aluminium afstandhouder. Een chique uitstraling aan reclameborden of ander plaatmateriaal geven? Door boorgaten in je drukwerk te laten maken, kun je het drukwerk met behulp van de afstandhouders ophangen.


Ontdek: accessoires voor plexiglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.