woensdag 27 januari 2016

Rotan kussenbox

Ben jij iedere keer weer op zoek naar een plek om jouw tuinkussens op te bergen, maar liggen ze altijd in de weg? Blijf je elke keer heen en weer slepen met de kussens? Beliani biedt jou gepaste en trendy kussenboxen aan.


Door het gebruik van deze box voor tuinkussens kun jij snel en gemakkelijk . Clp Poly- rotan Wicker opbergbox,.

Het is een hoogwaardig handelsmerk product van beste kwaliteit, waar je beslist heel lan. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Keter Sumatra Tuin Opbergbox - Antraciet -. Kussens zijn wat verkleurd door de. Toomax Tuinkist 320L XL -. Inklapbare kussenkist, ideaal voor het opbergen van lounge kussens en andere tuinaccessoires.


Bij JYSK hebben we een ruim assortiment kussenboxen voor kussens in verschillende afmetingen en materialen, zoals gevlochten petan en rotan , aluminium, artwoo staal en kunststof. Je vindt er zeker eentje die precies bij jouw smaak en wensen past.

Als je er bijvoorbeeld van houdt om verschillende delen van het . Zo verleng je de levensduur van je kussens en het staat ook netter. Vind jouw kussenbox hier! Of direct af te halen in Numansdorp. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Rattan kussenboxen aanbied. Deze stijlvolle kussenbox is uitgevoerd in rotan -look kunststof en heeft een inhoud van maar liefst 4liter.


U kunt de box met een slotje afsluiten. Naast kussens kunnen er natuurlijk heel veel zaken die u liever uit het zicht heeft opgeborgen worden. De Rotan beschikt over geïntegreerde wieltjes waarmee u de box . Loungebank 1x rotan loungebank, zithoogte circa: 46cm, totale afmeting circa: H75xB335xD89cm, incl.


Deze Rattan opbergbox is de ideale oplossing om snel en gemakkelijk spullen op te bergen. Met zijn wicker design is deze opbergbox niet alleen zeer praktisch maar ook erg stijlvol waardoor je ze zowel binnen als buiten kan gebruiken. Met zijn grote opslagcapaciteit van 2liter, is deze berging uitermate geschikt voor . Elke zomer ben je weer aan het slepen met kussens zodat ze niet nat of vies worden.


Met deze exclusieve kussenbox verleng je de levensduur van bijvoorbeeld je loungeset. Deze kussenbox is daarmee een slimme investering en is perfect voor het opbergen van jouw tuinkussens, gereedschap of . De kussenbox Rotan heeft een inhoud van maar liefst 4liter.

Hierdoor heeft u voldoende ruimte om uw spullen op te bergen. Zo verlengt u de levensduur van uw kussens en het staat ook netter. Wicker kussenbox bruin - rotan kist - kussenkist 130cm - tuinmeubel - MODENA.


Gratis leveringAanbieding bekijken. Gekozen filters: Wis alle gekozen filters. Technische specificaqties: Materiaal: polypropyleen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.