donderdag 28 januari 2016

Slangklem engels

Voorbeeldzinnen met ` slangklem `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. G bestaande uit een glazen T-stuk in de afvoerleiding waarvan het vrije uiteinde via een rubberslang met slangklem is verbonden met een capillair.


Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Suction pump and suction regulating device G comprising a T-shaped glass piece inserted into the circuit, the free arm of which is .

Engelse vertaling van die Afrikaanse woord „ slangklem ”. Vind de fabrikant Engels Type Slangklem van hoge kwaliteit Engels Type Slangklem , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Aanduiding, Spanbereik (mm), Bandbreedte (mm). Scherp geprijs goede service!


Koop de zeer nauwkeurige 9. Staal RVS Brits Engels type slangklem gemaakt in China vanuit onze fabriek. HAIHON is één van de toonaangevende dergelijke fabrikanten en leveranciers in China. En zowel de aangepaste service en de snelle levering worden ook aangeboden.

Cobb Aluminium wegwerp kom stuks TE. A Ruitenwissermotorset volt ALLP. Gratis verzending va € 50. Bestel Gimeg producten online. Slangen: RMN biedt een compleet aanbod aan slangen.


Voor iedere toepassing kunnen wij de juiste slang aanbieden. Geproduceerd in overeenkomst met de hoogste kwaliteitsnormen om een betrouwbare kwaliteit te waarborgen. Er zijn veel soorten tangen voor diverse klussen. Welke tangen vind je bij GAMMA en wat kun je er mee doen? En waar moet je op letten als je een tang koopt?


Handige klemmen voor benzine, water, en overige leidingen. Voor het monteren van zelfklemmende slangklemmen op de lastigste plaatsen. De tang heeft een levenslange garantie, de kabel en veer zijn echter verslijtdelen en moeten, afhankelijk van het gebruik van de tang, van tijd tot tijd worden vervangen, deze onderdelen vallen niet onder de garantie.


Tang voor band slangklemmen. Deze tang maakt het mogelijk om de modernere band slangklemmen te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.