vrijdag 27 oktober 2017

Boktor bestrijden

De boktor bestrijden kan een lastiger karwei zijn dan dat u misschien van tevoren zou denken. Het diertje wordt daarom ook beschouwd als een van de insecten die het meeste schade aankunnen richten. Vraag de specialist, die alle technieken in eigen huis heeft, nu om een Gratis Inspectie! Het bestrijden van de boktor bestaat voornamelijk uit het schoonsteken van aangetaste onderdelen en het blootleggen en uitborstelen van de boorgangen.


Daarna wordt het houtwerk aan het oppervlak besproeid met een boktor bestrijdingsmiddel.

Bij hardnekkige diepere aantastingen en geschilderd houtwerk worden . Last van boktor in je huis? Oma weet raad en heeft altijd een oplossing met huismiddeltjes om ongedierte te bestrijden ! Er zijn verschillende doe-het-zelf middelen tegen boktor in hout. De omvang van de schade die de boktorlarven aanrichten aan houten constructies is enorm.


Zelf boktor bestrijden doet u met onze producten tegen boktor. Beestjes Kwijt brengt u in contact met een geselecteerde lokale ongediertebestrijder!

In een mum van tijd uw ongedierte kwijt. Het is in vooral belangrijk om het niet te lang te negeren want ongedierte in het hout verdwijnt bijna nooit uit zichzelf. Het is niet alleen lelijk . Wanneer u te maken heeft met boktor in huis is het altijd belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt aangepakt. Boktor laten bestrijden ? Deze kevers zien er in eerste instantie uiteraard erg vies uit, maar ze brengen nog een veel groter gevaar met zich mee.


Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het efficiƫnt en effectief bestrijden van boktor. Wij geven u graag een korte impressie wat er bij de bestrijding van huisboktor komt kijken. Onder de term houtworm verstaan we meestal de larven van houtwormkevers.


Ook de boktor heeft echter schadelijke larven. Deze larven eten hout, en vooral zacht hout. De beestjes boren door het hout en laten daardoor zaagsel achter bij gaatjes die ze net in het hout hebben geboord.


Het is belangrijk om deze insecten en hun gebroed. Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen.


Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie.

Het is een misvatting dat een boktor geen schade aanbrengt aan hout. Helaas komt het nog vaak genoeg voor dat boktor wordt aangetroffen in meubels, vloeren en dergelijke draagconstructies. Het is verstandig om snel te handelen zodra je boktor aantreft. Je kunt de bestrijding van boktor dan het . Een bestrijdingsmethode tegen houtwormen die zowel door uzelf als de ongediertebestrijding kan worden uitgevoerd is houtworm bestrijden met petroleum.


Deze methode van houtworm bestrijden wordt al vele jaren toegepast. Vroeger was het goedje in ieder huishouden te vinden . Gemiddeld kost boktorbestrijding rond de € 250. Wil jij boktor laten bestrijden ? Heeft u last van houtworm? Neem contact op met Rentokil Property Care voor meer informatie over de bestrijding van houtworm.


De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes. Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.