maandag 23 oktober 2017

Groningen tuin

Bos-, slinger-, vlindertuin of toch iets anders? Lekker dwalen door een park, even weg van het stadse gedruis of het bezoeken van een zorgvuldig aangelegde historische tuin. Groningen heeft het allemaal.


Gesitueerd aan de Oudendijk krijgt u een goed beeld van beide. Eerste en belangrijkste ambitie is het herbouwen van ons buurthuis, waarbij we de oude kas als basis voor de constructie gebruiken. Tuinontwerpster Rixt Langeveld: ,,Iedereen moet dit zien.

Zij leidt er mensen rond. Wij bieden een uitgebreid assortiment: niet alleen voor in de tuin , maar ook voor in huis. Als u iets niet kunt vinden in de webshop, . Het ligt ten noorden van het centrum, ingeklemd tussen Paddepoel, Selwerd en de Noorderplantsoenbuurt. De grens van de wijk loopt vanaf het Noorderstation via de spoorlijn tussen de Dierenriemstraat en de Bessemoerstraat door naar de Wilgenlaan, dan via de . Deze ligt achter het Prinsenhof, een gebouw uit de 11e eeuw.


Het ernaast gelegen Prinsenhof was . Maar er zijn nog veel meer handige methodes om vlinders, vogels, en zelfs egels en vleermuizen naar je tuin te lokken!

En daar hoef je echt geen volleerd hovenier voor te zijn. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel wat kruidenplantjes in de vensterbank staan en veel mensen hebben ook nog wel een paar tomatenplanten in de tuin of op het balkon. Een moestuin, ergens op een locatie in de sta is niet voor iedereen een uitkomst. Het is te ver weg, of gewoon te veel werk. Reacties van deelnemers aan de rondleiding.


Wat een prachtige eigentijdse stadstuin is de Kempkensberg ! En helemaal als je er rondgeleid wordt door Rixt! Ze laat je met enthousiasme zien met welke visie de tuin is ontworpen en aangeleg vertelt over het onderhoud . Ontdek de beste Tuin restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Bezoekers vinden er compleet aangelegde tuinen , maar ook stands met hekwerk , bestrating, kozijnen en al wat meer dat met buitenleven te maken heeft. GrA, ArchiefStaten van Stad . Hier in Hotel De Marne vind je de beste groene plekjes.


De eigenaren zetten graag hun . Hier vindt u veel inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en het buitenleven. Geniet, ontdek en beleef! Bos Hoveniers heeft vele jaren ervaring in aanleg en onderhoud van tuinen in de omgeving.


Voor ieder budget een droomtuin.

Vrijblijvende kennismaken maken? Meer bezoekers dan vorig jaar en wederom een enthousiast en geïnteresseerd publiek. Acht is meer dan Duizend.


Deze tuin is door hagen en schuttingen onderverdeeld in een kruidentuin, een zitkuil met rotsplanten, een vijvertuin met zonneborder, een fruittuin en een hobbykwekerij met vaste planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.