woensdag 25 oktober 2017

Moderne tuinen foto's

Schitterende wellness tuin in Rotterdam Hillegersberg! Lees meer over Hoveniersbedrijf Tim Kok als Hovenier in Hillegersberg op onze. In overzicht de beste hoveniers van Nederland en Belgie. Bezoek onze referentiepagina's en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen , klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting, rotstuinen en romantische tuinen. Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling.


Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen.

Tuinvoorbeelden bekijken? Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden . Een moderne tuin heeft vaak een erg strakke vormgeving. Wil je ontdekken hoe moderne tuinen eruit zien? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina, waar je zeker inspiratie kan opdoen voor je eigen moderne tuin ! Wat vind je mooi – en wat vooral niet? Zo kun je tuinideeën opdoen wat betreft de stijl en uitstraling.


Van een moderne tuin tot een zentuin, alles is mogelijk! Je kunt tuinen en afbeeldingen die je mooi.

Bij ieder type tuin werken we volgens onze visie op 'de moderne tuin '. Bekijk deze tuinen en laat je inspireren door onze architectonische vormgeving en gezonde balans tussen massa en volume (verhardingen en groen leven). We zetten diverse mooie voorbeelden van moderne tuinen op een rijtje! Bekijk prachtige voorbeelden van moderne tuinen. De strakke moderne tuin is een populaire tuin. Veel mensen waarderen de rust die de strakke lijnen uitstralen.


Omdat in verhouding veel bestrating en weinig beplanting wordt gebruikt is de moderne tuin meestal onderhoudsvriendelijk. Een kleine moderne tuin wordt vaak als buitenkamer ingericht. Hoe maak je van je stadstuin toch een fijne plek om van het buitenleven te genieten? De stadstuin is vaak een kleine tuin , met veel inkijk en schaduw. Gelukkig zijn daar mooie oplossingen voor te bede.


Voorbeelden tuin : Verrassende tuinvoorbeelden. Voortuin met plantenbakken. Voorkant van de wellnesstuin. Kleine, multifunctionele tuin. Een mooie tuin begint bij een goed tuinontwerp!


Moderne landelijke tuin. Ons team van tuinarchitecten staat garant voor creatieve oplossingen die u zullen verrassen. We hebben veel van onze tuinen gefotografeerd.

Zo kunt u allerlei voorbeelden bekijken van de stijl die u het. We hopen dat we met onze tuinvoorbeelden u kunnen inspireren. U kunt meer informatie over een tuin vinden door op de foto te klikken en vervolgens op het kettinkje te klikken.


U kunt dan lezen hoe we die tuin ontworpen hebben en welke materialen we gebruikt hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.