woensdag 25 oktober 2017

Spindelafsluiter

Spindelafsluiter HCSA-B Ø400. ESEP dubbelkerende HDPE spindelafsluiter serie ESA, voorzien van een niet stijgende spindel. Schuif en achterplaat gefabriceerd uit HDPE, frame en beribbing RVS 316L, EPDM afdichtingsrubber in de schuifplaat. De spindel is voorzien van RVS 3trapeziumdraad Li, spoed rechtsdraaiend sluitend.


Omschrijving: De Morselt Gspindelafsluiter beginnende met een doorlaat van DN 1is geschikt voor montage op vlakke wand (G4A) of ronde wand (G4V) en is . Leidingafsluiter voor het tijdelijk blokkeren of doorlaten van oppervlakte-, riool- en proceswater.

Volledig in de grond weg te werken. Tano Kunststof Techniek bouwt leiding spindelafsluiters van HDPE kunststof en RVS3geschikt voor een maximale waterdruk van mwk. Dichting geschiedt door middel van EPDM afdichtingrubber.


Wildkamp is leverancier voor de meest uiteenlopende producten gemaakt van PE, PP en PVC. Aan deze producten kunnen we sinds kort de PE spindelafsluiter toevoegen. De afsluiter is voor het grootste deel uit PE opgebouwd en voorzien van RVS spindel. Beschrijving: De Oventrop schuine spindelafsluiter PN brons wordt in de strangleiding van CV-installaties en koelsystemen gemonteerd en maken het mogelijk om de strangleiding of een gedeelte daarvan af te sluiten.


De spindelafsluiter wordt veelal toegepast ten behoeve van oppervlaktewater, riolen en andere agressieve milieus waar een afsluiter is benodigd. Maximale werkdruk: 7mWK.

Wildeboer staat voor kwaliteit, betrouwbaarhei maatwerk en klantgerichtheid. Keurmerk Gastec QA en Kiwa. Corrosiebestendig materiaal. Fitting vervaardigd uit polyacetaalhars.


Hawle afsluiter voor ondergronds gebruik. Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken. John en Kees hebben de manier om een spindel te testen. En overwegen om deze op de markt te. Nodulair gietijzeren schuifafsluiter met zachte dichting fig.


Geberit Mapress koper pers spindelafsluiter brons 15mm. Synthesis staat voor de synthese tussen staal en kunststof. In de gemeente Rotterdam zijn er spindelafsluiters geplaatst voor opdrachtgever Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard.


Hawle spindelafsluiter GASTEC QA 2x steek. Doordachte trekring en conische binnenvorm waarborgen volledige . Voor kunststof dienstleiding. Draaiknop koudwater tapkraan.


Hierin is bijna alles mogelijk, of het nu gaat om grote diameters, extreem veel aansluitingen (z.g.n. spinnekopput) of een overgang naar bijvoorbeeld een EI-profi elbuis. Stopkraan ( spindel-afsluiter ).

Daarnaast is het mogelijk om een overstort, een terugslagklep of een ( spindel)afsluiter in te bouwen. Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en. In verband met de feestdagen zijn onze magazijnen van december vanaf uur tot en met januari gesloten.


De eerst mogelijke afleverdatum voor uw orders zal daarom maandag januari zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.