dinsdag 24 oktober 2017

Mieren bestrijden buiten

Tijdens de winter houden de mieren zich meestal vrij rustig, maar zodra het nest opwarmt door de lentezon beginnen ze weer te verschijnen. Ze zijn altijd op zoek naar voedsel, het liefst zoete producten. Buiten verzamelen ze honingdauw, het suikerhoudend afscheidingsproduct van bladluizen.


Als tegenprestatie gaan de . Wil je mieren buiten je huis of een bepaald gebied houden, dan zijn er verschillende middelen om een grens te maken waar mieren niet overheen zullen gaan.

Leg een koperdraad langs de drempel en ze . Ook wordt er veel buiten gegeten. De bestrating van een terras of oprit kan verzakken doordat een mierenkolonie zich onder de tegels heeft genesteld. Enkel poeder strooien zal het nest niet laten verdwijnen! Een klein aantal mieren dat zich buitenshuis bevindt, zal normaal gesproken geen problemen opleveren. Als het echter om grote hoeveelheden gaat en de mieren je huis proberen binnen te sluipen, dien je actie.


De mierenlijn bestaat uit drie producten: mierenpoeder, de mierenlokdoos en de navulbare. Mieren buitenshuis bestrijden.

De tuin is buiten en daar leven ook mieren. Maar die wil je niet binnen. Het is mogelijk een grens te leggen waar de mieren niet overheen gaan. Gewoon wit schoolbordkrijt.


Zo kunnen de mieren vrij rondmarcheren buiten , maar niet binnen hun kampement . Het bestrijden van mieren die overlast geven in je tuin kan met huismiddeltjes of chemische bestrijdingsmiddelen. Geen noo mieren bestrijden kan op verschillende manieren en met verschillen soorten middelen. Lees verder welke jouw voorkeur heeft. De vliegende mier buiten bestrijden.


Het is belangrijk een ronde te maken in de tuin of er eventuele mierenhopen te vinden zijn. Doe je het niet goed dan kunnen de . Ga dan snel de mieren bestrijden. Plaats binnenshuis een mierenlokdoosje op een plek waar veel mieren zitten en ga ook op zoek naar de ingang waarlangs de mieren binnen komen.


Zet ook hier ( buiten bij de ingang) een mierenlokdoosje neer. Wat vaak voorkomt is dat zij hun nest onder het terras of onder de oprit hebben, hierdoor kan de bestrating verzakken. Ook mieren op het terras die onderweg zijn naar binnen worden vaak.


Bepaalde soorten lastige mieren zijn niet te bestrijden met een mierenlokdoosje of bepaalde huismiddeltjes.

Als de mieren niet van buiten naar binnen zijn gekomen bevindt zich ergens in huis een mierennest. De mieren nemen de werkzame stof mee in het mierennest , waardoor het hele nest wordt uitgeroeid. BEKIJK MIERENLOKDOOSJES IN ONZE WEBSHOP.


Als u last hebt van vliegende mieren in uw omgeving, is de kans groot dat er zich een mierennest in de buurt bevindt. Bestrijding van mieren in . Het probleem vliegende mieren gaat in feite vanzelf over, maar gezien het meerdere keren per jaar en tijdens verscheidene periodes kan . Daardoor verdwijnt het spoor dat de mieren hebben opgebouwd en moeten ze weer opnieuw op zoek naar voedsel. Dit kan azijn zijn, maar ook citroensap.


Probeer het ECOstyle assortiment voor mieren bestrijding bij Bol. Als de overlast blijft kunnen wij met meer specialistische middelen de mieren bestrijden. U kunt ons natuurlijk ook direct inschakelen. Niet alle mierennesten zullen gelijktijdig een opening naar buiten hebben.


Veelal zal een aantal nesten pas later een opening naar buiten krijgen. Dit betekent dat alleen de nesten met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.