maandag 23 oktober 2017

Groenbeurs brabant

Alle kwekers presenteren zich in hun . In januari komen ruim boom- en plantenkwekers bij elkaar in Sint Oedenrode om hun assortiment te presenteren aan het publiek. SM Sint- Oedenrhode, Holland. Meer dan boom- en plantenkwekers uit Midden- Brabant presenteren hun assortiment, dus een ideale mogelijkheid voor inkopers van bomen, tuin- en terrasplanten om kennis te maken met een . Wegens succesvolle eerdere edities neemt een 15-tal Haarense kwekers voor de 13e maal het initiatief om hun bedrijven in een eigen stand met hun eigen assortiment en specialismen te presenteren.


Wij verwelkomen u graag in onze stand op woensdag en donderdag januari.

De koffie staat voor u klaar! Op de beurs vinden inkopers een selectie van hetgeen de . Deze beurs is een uitgelezen kans voor inkopers van bomen, . Groenbeurs Brabant voor particulieren. Lees het gehele artikel . De beurs vindt plaats in St.


We hebben stand nummer 21. Het koude weer geeft u een uitstekende gelegenheid om een bezoek in te plannen.

In samenwerking met drie andere voorjaarsbeurzen t. Deelname aan deze nieuwe verkoopbeurs is enkel mogelijk . De staalkaart van de toekomst van de mondiale hippische. Gratis entree en een warme hap wordt gezorgd. Ieder jaar wordt er een groenbeurs georganiseerd waarin er een compleet assortiment aan tuinplanten wordt gepresenteerd. Ook Central Point Brabant presenteert tijdens deze beurs zijn assortiment d. Hierdoor hebben inkopers de kans om binnen vijf dagen al hun inkopen te doen. Voor standhouders biedt dit het . Op deze beurs zullen wij ons onderscheiden assortiment tonen.


Tevens kunnen wij uitleggen waarom ons product uniek is en waarom het niet mag ontbreken in uw assortiment. Meer informatie over deze beurs vind u hier. Bezoek ons op Woensdag januari van 08. Donderdag januari van 08. Vakbeurs Energie is hét platform voor duurzame energieopwekking en energiebesparing.


Neem contact op met Addy en Marjan Lukassen. Groot Groen Plus link klik hier. Beleef dé start van het tuinseizoen.


Alles over beurzen, zoals: bruidsbeurs, onderwijsbeurs, computerbeurs, vakantiebeurs vakbeurzen enz.

Toen was het meer een beurs zoals een beurs moet zijn. Nu was het een grote verkoopmarkt, waarvoor je dan ook nog entree moest betalen. Altijd een mooi geheel, het enige wat jammer is dat is de bereikbaarheid voor gehandicapten. You are always welcome to visit E. For a tour of the nursery we invite you to contact Erwin or Jenny de Jong.


Coffee will be waiting for you! Lagenbeurs Garden Plant (op Treevention). Voorjaarsbeurs Arie Bouman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.