maandag 30 oktober 2017

Orchidee bloemen

Orchideeën waren een echte hit dit jaar. Van supermarkt tot gespecialiseerde plantenzaak, overal werden ze massaal gekocht. Spring naar Bloemen - Bloemen. Zo-krijg-je-prachtige-orchidee-n.


De planten zijn afkomstig uit tropische gebieden waar ze oorspronkelijk in het wild leefden.

Net daarom moet je rekening houden met hun specifieke behoeften. Bij een aantal soorten, zoals de spookorchis ( Epipogium aphyllum) en de vanilleorchis (Nigritella), is dit nog steeds het geval. Het is heel normaal dat orchideeën af en toe bloemen verliezen.


Dat heeft niets met een gebrek aan verzorging te maken. Zodra de orchidee zijn bloemen verliest, is de rustperiode aangebroken. De plant heeft dan alle tijd nodig om aan te sterken en zich weer voor te bereiden op de bloei.


Knip de tak van de orchidee zo laag mogelijk af.

Je zult zien dat er na enkele maanden nieuwe knoppen tevoorschijn komen. WELKOM BIJ BLOEMENHUIS ORCHIDEE. Bij de Phalaenopsis knip je de . Al jaren zijn wij actief als moderne en creatieve bloemenwinkel.


Bij ons vriendelijke team kunt u altijd terecht voor een goed en vakkundig advies op maat voor al uw bloemenwensen. In onze webshop vindt u het hele jaar bloemen van het seizoen in iedere prijsklasse. Beste mensen, Ik ben nieuw hier. Speciaal lid geworden omdat mijn mooie orchidee de bloemen laat hangen.


Ik heb een tijd geleden twee orchideeen gekregen. Van die standaard orchideeen met van die grote witte bloemen (een echte leek ja). Ik heb intussen orchideeÃn die alleen blad hebben. Ik hoor mensen vaak zeggen dat de ene scheut net is uitgebloeid en dat er alweer nieuwe beginnen te groeien.


En bij mij, niks nada noppes :$ Sommige staan intussen jaar zonder bloem en kan het niet over mijn hart krijgen . Worden de bladeren daarentegen donkergroen en laat de orchidee haar knoppen vallen? Dan staat de plant te donker. Als de orchidee op een te koude plek staat en de orchidee te veel of te weinig water krijgt, laat zij al haar bloemen vallen.

Plaats uw orchidee niet naast fruit. Door de stof Ethyleen afkomstig van fruit en . Kan iemand mij vertellen wat ik kan doen aan een orchidee die slappe bloemen heeft? Ik had al gelezen dat te weinig water een oorzaak kan zijn. Er is ook een bloem weer wat . Tuinforum onderwerp: Bloemen van orchidee vallen af. Bekijk alle reacties via groeninfo.


Een orchidee verzorgen is kinderspel. Uitgebloeide bloemen even wegplukken en verder met . Het aanbod is vandaag de dag erg ruim. Dit stimuleert de groei van nieuwe bloemen. Informatie over de verzorging van pot orchideeën.


Je kunt de orchidee watergeven door het water op de aarde in plaats van op de plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.