maandag 30 oktober 2017

Ratten in huis gevaarlijk

Daarom is de kans maar klein dat je een rat daadwerkelijk levend tegenkomt in je huis. Hun tanden zijn zo sterk, dat ze er makkelijk mee door beton, . Zijn ratten in huis gevaarlijk ? Ze dragen hoofdzakelijk bacteriën en virussen bij zich zoals TBC, paratyfus, salmonella, E. Coli, hanta-virussen, varkenspest en de Ziekte van. De bruine rat is gevaarlijk voor de gezondheid van zowel mens als huisdier.

Ziektes als de ziekte van Weil, paratyfus, TBC. Daarnaast zijn er ook nog andere problemen. Zo zal de bruine rat zich ook tegoed doen aan uw inboedel én kunt u zelfs het risico lopen op verzakkingen van uw huis door de graafwoede van de rat. In huis meestal in kruipruimtes of keukens.


Als het riool oud is, kunnen ze ook doordringen tot de toiletpot, maar dat gebeurt zeer zelden. Buitenshuis vinden we ratten vooral in de buurt van water en beschutte plekken. De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein. Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw bedrijf, huis , in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen.


Ratten zijn nachtdieren, net als muizen.

De middeleeuwen zijn terug in Twente. Dit jaar zijn er al tien meldingen binnengekomen van het hantavirus in de regio. Hoe gevaarlijk zijn ratten ? De GPM methode rekent met ze af. Hebt u een rattenplaag bij u thuis of denkt u dat u een rattenprobleem hebt? Wacht dan niet en contacteer Rentokil NU voor een oplossing op maat.


Gewone ratten - en muizengiffen die je bij de drogist koopt zijn vaak niet afdoende, omdat ze te zwak kunnen zijn voor ratten die al immuun zijn tegen het gif. Giffen zijn altijd zeer gevaarlijk voor de mens en voor huisdieren! Voordat gif geplaatst wordt moet je wel zorgen dat ratten je huis niet meer binnen kunnen komen. Dit is gevaarlijk voor de gezondheid van het vee.


Laat geen voedsel of afval in je huis of tuin liggen en voorkom contact met lauw, stilstaand water. Een rat in je huis klinkt nog enger en viezer dan een muis. Maar hoe gevaarlijk zijn ze eigenlijk? Elke jaar duikt her en der de ziekte van Weil op, en die is direct gerelateerd aan de urine van bruine ratten. Ik ben vanmorgen met de kids bij een vriendin geweest terwijl man het huis goed schoongemaakt heeft en op zoek is gegaan naar keutels.


Resultaat: de box lag er vol mee en bovenop. Vooral als het een rat is kan het gevaarlijk zijn,vooral omdat je kleine kindjes hebt. Dus niet aarzelen,pak die telefoon.

Muizen in huis is een vervelende plaag. Wij kunnen u helpen er vanaf te komen. Door zelf muizen in huis te bestrijden of door een bestrijder uit de buurt!


Van oorsprong komt de bruine rat voor in steppegebieden van Oost-Azië. Aan het eind van de Middeleeuwen heeft de bruine rat zich in . Uitgebreid artikel over muizen en ratten bestrijden in huis , met tips over o. Alhoewel muizen vaak wat minder gevaarlijk lijken dan ratten , voornamelijk door onze grote vriendelijke vriend van Disney, kunnen muizen vele van . Het is volgens hem een koud kunstje voor een rat om een huis binnen te komen. Vetresten Ook ongediertebestrijder Marcel Berends merkt dat de rat bezig is aan een opmars.


Binnen en buiten zie je knaagschade. Niet vreem want de dieren zijn aan een opmars bezig in . Wanneer de ratten zich steeds minder schuw gaan gedragen en niet bang lijken te zijn, dan kan het betekenen dat ze zich de leefomgeving inmiddels al eigen hebben gemaakt. Wilt u direct goed materiaal in huis ? Denkt u hierbij aan grote schade aan uw huis en eigendommen, maar ook aan hygiëne problemen, die gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Deze beesten laten overal waar ze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.