vrijdag 27 oktober 2017

Steigerhout bed huisje

Een superknusse hoogslaper met dakje voor een geborgen gevoel. Onder het bed kun je heerlijk spelen maar bijvoorbeeld ook een loungehoekje creĆ«ren met veel kussens om heerlijk . Van je huis een echt thuis maken? Prachtig bed van steigerhout.


Te gebruiken als hoogslaper.

Onze dochter heeft vooral onderin geslapen en het bovenste gedeelte gebruikt om te spelen. Met lattenbodems, zonder matrassen. Kan nog prima een ronde mee. Misschien ergens een likje verf.


Kan per direct opgehaald worden! Bedstee steigerhout steigerhouten bedden bedstede bed huisje deze bedstee, genoemd thomas, van oud steigerhout is ideaal voor een kinderkamer. Een steigerhout bed ( huisje ) 2breed 1- 1hoog diep op maat gemaakt met steigerhout, inclusief scharnieren en schroeven.

Inmiddels gedemonteerd en genummerd: zo in elkaar te zetten! Inclusief twee diepe lades met wieltjes en schoorsteen heerlijk in geslapen,. Ben je op zoek naar een echt steigerhouten bedhuisje ? Een gaaf en speels kinderbed.


Een eigen steigerhouten huisje met daarboven… € 79 00. De planken zijn geborsteld en geschuurd. Uw eigen idee brengen wij tot leven. Bekijk onze collectie steigerhout bedden en kinderbedden.


Stoer en lief peuterbed met hekjes, trapje, luikjes en meer. Keuze uit diverse maten en kleurcombinaties. Kinderkamers in Geldrop.


Lekker wegdromen in een bed van steigerhout ? DUTCHWOOD neemt u mee naar dromenland met prachtige steigerhouten bedden zoals een ligbe bedstee, huisjesbed of. See what people are saying and join the conversation. Koop eenvoudig online een stoer en goedkoop kinderbed.

Onze kinderbedden zijn gemaakt van steigerhout waardoor je een stoere en robuuste uitstraling krijgt. Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt.


Maak alles naar eigen wens, op maat en qua indeling. Daarnaast is er boven in het huisje een speelgoedkist ingebouwd. Steigerhout is buiten toepasbaar, maar zeker ook binnen! Tevens is dit steigerhouten boomhut bed zeer geschikt voor de grote kinderkamer. Het is super om je steigerhouten boomhut bed en slaapkamer compleet aan te kleden met een kledingkast gemaakt door Droombedden Concurrent.


De trend van dit moment een bed omgetoverd tot huisje. Op Pinterest kom je ze regelmatig tegen. Van een heel strak en simpel ontwerp tot complete grachtenpandjes of kleine kasteeltjes van steigerhout.


Die had ik vroeger ook wel willen hebben. Bij Saartje Prum vind je een bijzondere collectie steigerhouten kinderbedden. Van Boomhutbed tot Droomhuis , van bedbank tot Vogelhuisbed.


De massief houten bedden kunnen ook op maat gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.