vrijdag 27 oktober 2017

Openluchttheater soest

Zowel cultureel-maatschappelijke initiatieven als bijzondere theaterproducties vinden onder deze noemer plaats. Pink Floyd Project: jaar. Dan krijg je sowieso toegangskaarten gratis. Kaarten voor De Dijk Live!


Verder zijn er kaarten te koop Primera Zuid in Winkelcentrum Soest -Zuid en bij de Bruna aan de Van Weedestraat. Je kunt ook kaarten kopen aan de kassa van ons theater ( vanaf kwartier voor aanvang, Soesterbergsestraat 140).

Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in openluchttheater Cabrio in Soest samen met zijn . Toen de exploitatie deze keer wel aansloeg besloot de gemeente Soest jaar later tot het plaatsen van een overkapping. Al jaar ligt het openluchttheater Cabrio in de bossen bij Soest. Performance Art Theatre. Bier en Appelsap zet de leukste dingen op een rij!


Hou de activiteitenkalender van Cabrio goed in de gaten. Openluchttheater Cabrio in Soest heeft deze zomer een gevarieerd programma voor zowel kids als ouders. Gelegen in de bosrijke omgeving van Soest.


Het theater biedt een gevarieerd programma dat een breed publiek aanspreekt.

Het openluchttheater CABRIO was op september j. Stichting Activiteiten Rotaryclub Soest -Baarn was door dit succes in . Tegenwoordig is het openluchttheater een populaire locatie waar landelijk gerenommeerde artiesten graag optreden. Muziek, theater en kindervoorstellingen zorgen voor een mooi . In dit sfeervolle en uniek gelegen openluchttheater is voor jong en oud wat te beleven. Cabrio biedt concerten (pop, jazz, klassiek), toneelvoorstellingen,. Deze dienst werd georganiseerd door de gezamenlijke protestantse kerken in Soest. Tijdens de dienst trad de Psalmen voor Nu band op.


Bekijk en beluister de nummers hieronder. Lees meer op onze website. JS, een Tango concert of het Jazz Festival. De Vrijwilligers zijn jaarlijks druk met het samenstellen van het programma.


De promotiefilm wordt gebruikt ter ondersteuning van de digitale media van Cabrio. Voor de film kregen we medewerking van oa. Douwe Bob, Meneer Monster en DJ Tobias . Plus millions of rooms from hotels, resorts, apartments and hostels all around the world.


Zeventig jaar geleden in openluchttheater Soest. De foto is gemaakt door de heer H.

Otter uit Vlaardingen die indertijd in een pension aan de . De samenwerking tot nu toe is goed bevallen en krijgt zeker een vervolg. Beide theaters hebben samen alweer volop plannen gemaakt. Het is een natuurtheater gelegen in het bosgebied van de Soester Duinen.


Daarnaast benutten we deze pen om de collega openluchttheaters te bedanken die ons afgelopen jaar gastvrij ontvangen hebben en waarmee we uitgebreid konden spreken over de ervaringen en uitdagingen van een openluchttheater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.