dinsdag 31 oktober 2017

Moderne websites voorbeelden

Wil je enkele website voorbeelden zien van websites die wij hebben gebouwd voor onze klanten? Hier staan enkele prachtige live website voorbeelden. Skinny Ties produceert en verkoopt al meer dan jaar stropdassen en is een perfect voorbeeld van een zeer succesvolle responsive ecommerce- website. Geen eenvoudige opgave, want een eigenzinnig design staat vaak op gespannen voet met optimaal gebruikersgemak, vooral ook op mobiel.


Gelukkig bieden moderne. Mooi voorbeeld van een merk met een ambachtelijke uitstraling die een moderne , maar toch bij het traditionele imago van het merk passende online presence neerzet.

Het gevoel dat je krijgt bij een goede traiteur combineert in deze website prima met de functionaliteit van een moderne webshop. Inspireer jezelf en zie wat mogelijk is met voorbeelden van zakelijke websites en webshops die gemaakt zijn met Jimdo. Het ontwerpen van een zogenaamde enkelvoudige pagina site (single page web ) is lastig als je geen inspiratie kunt vinden bij het ontwerpen. In dit blogartikel geef ik ter inspiratie voorbeelden van goede moderne B2B websites die geoptimaliseerd zijn voor leadgeneratie. Inspiratie voor webdesigners: deze websites verzamelen actuele voorbeelden van webdesign, zodat je kunt bladeren door de mooiste, meest innovatieve websites.


CSSDSG Moderne , stijlvolle selectie van - onder andere - corporate websites , blogs, . Het afgelopen jaar hebben we veel voorbeelden gezien van rijke typografie. Mede dankzij de mogelijkheden van moderne browsers om veel meer .

Zoek jij moderne professionele templates om je website mee te maken? Laat je inspireren door deze website sjablonen (of templates) van de Mijndomein Websitemaker. We laten je een paar leuke voorbeelden van sjablonen zien met alles erop en eraan.


Open Source zorgt er voor dat je altijd eenvoudig kunt wisselen van website bouwer (een must). Nu vroeg een potentiele klant om eens wat voorbeelden te laten zien. Wilt u een website laten maken? Bij EasyWebsite krijgt u binnen één week voor € 2per maand en zonder opstartkosten een mooie website.


Opdracht: Responsive Wordpress website. We hebben de website van Aemstel Flora in een nieuw responsive jasje gestoken! Een moderne website voor Heelkunde Friesland waarin de huisstijl van de organisatie perfect naar voren komt.


Website van het tijdschrift Kijk, dat regelmatig bijdragen bevat over moderne oorlogstechnieken. Zoeken met zoekmachines Een zoekmachine doorzoekt het. Voorbeelden zijn: watzoekje.


Engelstalig) ligans. Tip: geloof niet alles wat je leest. Cascading Style Sheets W. Een goede vormgeving met css is belangrijk voor een moderne website. De website met de beste Designtutorials.

Hier vind je PhotoShop tutorials en handige weetjes. Alles over webdesignen en nog veel meer. Moderne websites zijn vaak prachtig vormgegeven, maar stellen de gemiddelde internetgebruiker toch te vaak voor te veel problemen. Heldere uitleg (waar nodig wetenschappelijk onderbouwd) en voorbeelden in kleur maken duidelijk wat u moet doen en wat u moet laten bij het ontwerpen van gebruikersvriendelijke . We gaven hiervan al voorbeelden voor spelling. Hetzelfde principe kan gebruikt worden voor de voorstelling van grammaticale regels.


De Sitebuilder van STRATO biedt honderden moderne design-templates, waarmee iedereen in een handomdraai een gebruikersvriendelijke en responsive website ontwerpt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.