woensdag 18 februari 2015

De boer tuinhuizen

Vakkundig geplaatst door eigen monteurs. Zij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de materiaalkeuze is zeer uitgebreid. Houtbouw en systeembouw de Boer uit Emmen.


Een begrip uit het noorden. Producent van op maat gemaakte tuinhuizen , garages, houten schuren, paardenstallen, paardenboxen, tuinhuis , carports.

Ook leveren wij veel producten als bouwpakket en ook het maken in lariks is onze specialiteit. Bezoek onze showroom, ook voor mooie accessoires. Hallo Jan, bijgaand een foto van ons “beurshuis”.


Bepaalde content kan niet worden ingeladen omdat u daarvoor cookies dient te accepteren via privacy. Vul in onderstaande invoervelden jouw gegevens in, dan ontvang je per mail een bericht over het inplannen van een . De openingstijden van alle vestigingen van Jan De Boer Tuinhuizen in Wijchen vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66.

Onze passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt is overal in ons bedrijf voelbaar. Onze sfeervolle showroom geeft een prima indruk van de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van sfeer, . Jan de Boer tuinhuizen Wijchen. Een op maat gemaakt tuinhuis ? Of toch die steigerhouten bank die niemand heeft? Uw hele tuin aanpakken of alleen de bestrating? Wij maken voor u alles wat u wenst in of rond uw tuin.


Modern tuinhuis met plat dak en voorzien van schuifdeur. Welkom op de website van Houthandel Boer ,. Maatwerk is onze special! In onze eigen werkplaats produceren wij kwalitatief mooie modellen tuinhuizen in vele maten en variaties en hebben ook een breed assortiment . In deze sfeervolle, overdekte buitenkamer is het ook op koude dagen een genot om te zitten.


Hij is van alle gemakken voorzien en combineert zo het comfort van binnen met het plezier van buiten-zijn. Gepofte kastanjes in het vuur, warme dranken bij de hand – wat wil . Luxe tuinhuis met luxe tuinmeubels en open haard.

Particulier project in Wijchen. Veranda aangebouwd aan de woning. Gebouwd met duurzame materialen en een echt verlengstuk van de woning. Meer weten over dit project? Wij brengen u in contact met deze vakmensen.


Stel uw eigen tuinhuis , blokhut met tuinhout samen, compleet naar eigen wens. Boer Staphorst heeft vele mogelijkheden, maatwerk en vakkundig advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.