donderdag 19 februari 2015

Zwembad rosmalen

COMBIBAD KWEKKELSTIJN BV. Goed voor uw conditie en het is een gezonde manier om te bewegen. Dan is natuurlijk het prettigst als er geen spelende kinderen, leszwemmers of andere doelgroepen in het bad zijn. Daarom zijn er bij Kwekkelstijn speciale momenten om banen te zwemmen voor volwassenen.


In het binnenbad kunt u banenzwemmen . Een binnenzwembad dat ook een soort buitenbad wordt.

Een nieuwe tribune en kleedruimtes. Het zijn een paar voorbeelden van de makeover die zwembad Kwekkelstijn in Rosmalen krijgt. Het ontwerp voor het extra overdekt zwembad is klaar en men kan aan de slag! Het 25-meterbad dat nu nog . Dit zwembad is makkelijk te. Bouw van gecombineerd binnen- en buitenbad in Rosmalen van start.


ROSMALEN - Een bad dat zowel in de winter als in de zomer gebruikt kan worden. Een volwaardig trainings- en sportzwembad.

En zo duurzaam als mogelijk. Zwembad Kwekkelstijn in Rosmalen krijgt een unieke formule. Dus houd deze data alvast vrij! Klik en sleep in het onderstaande beeld om zelf in het rond te kijken. Gebruik de knop rechts bovenin om de afbeelding beeldvullend weer te geven.


Met shift en ctrl kunt u in- en uit zoomen. Combibad Kwekkelstijn buitenbad promo Combibad Kwekkelstijn in Rosmalen heeft zowel een binnen. Onderdelen: Algehele renovatie van o. Sportpark De Hoef is een sportpark in Rosmalen , gelegen aan de Sportlaan in Rosmalen met een groot parkeerterrein. Het sportpark is op loopafstand van Station Rosmalen. Dagje uit naar een zwembad in Rosmalen.


De lessen en trainingen zijn in combibad Kwekkelstijn, het zwembad van Rosmalen. Daarnaast heeft de Redding Brigade Rosmalen een clubhuis in het buitengebied voor leuke avonden en weekeinden, opleidingen en vergaderingen. Het is in deze wijk zeer rustig en aangenaam wonen. Er is veel parkeergelegenheid in de nabije omgeving.


Deze exclusieve in carrĂ© gebouwde villa van maar liefst 2. De villa is aantrekkelijk gelegen in . Sasseltberg - Rosmalen.

Fantastische vrijstaande rietgedekte villa met inpandige garage, royaal zwembad , imposante vijverpartij en een prachtig aangelegde tuin met gazon, borders, palmbomen, meerdere terrassen en tuinhuisjes. Deze vrijstaande villa is op een bijzondere wijze opgetrokken en met gevoel voor . Hayward niveauregeling voor zwembad. Met automatische vulregeling.


Wegens overstap naar zwemvijver metzwarte folie niet gerealiseerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.