woensdag 18 februari 2015

Whirlpool bubbelbad

Bekijk nu ons assortiment! Sanitairwinkel heeft een groot aanbod prachtige whirlpool baden. Shop online of bezoek één van onze showrooms.


De bubbelbaden ( whirlpools ) van Cleopatra staan voor comfort en kwaliteit. Met een Cleopatra jacuzzi kunt u rekenen op jarenlang zorgeloos baden en ontspannen. Een whirlpool bad is een bubbelbad met verschillende functies waarmee u voor uzelf uw ultieme wellness ervaring creëert.

Zo kunt u genieten van een ontspannen massage voor lichaam en geest met speciale air- of waterjets. U heeft keuze uit twee verschillende systemen. Bij het enkele systeem is het whirlpool bad.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Ruime keuze whirlpool baden met laagste prijsgarantie.


Tot jaar garantie en gratis retourneren binnen 1dagen. Kies het type bubbelbad wat het beste past bij jouw badkamer.

BadkamerXXL biedt alle type bubbelbaden van hoekbad tot vrijstaande bad met whirlpool functie. Hoe werkt nu precies een whirlpool of bubbelbad ? Een bad kun je uitrusten met spajets en. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De Engelse benaming voor bubbelbad is niet bubble bath, dat betekent een bad met . Je wilt zo lang mogelijk genieten van je bad of whirlpool.


Als je het bad goed schoonhoudt, kan een. Wanneer hebben we het over een Spa, hottub, whirlpool , bubbelbad of jacuzzi baden? Al deze baden hebben als doel u te laten genieten en ontspannen in een warm buiten bad. In de praktijk wordt hetzelfde product de ene keer genoemd als zijnde een spa, de andere keer als hottub, en weer een andere keer als jacuzzi. Voor het design geldt hetzelfde als een normaal ligbad.


Elke bad is namelijk om te bouwen tot whirlpool. In elk bad zijn gaten te boren en jets te plaatsen. Kijk in eerste instantie naar het model bad dat u bevalt, wij kunnen dan een prijsopgave van het ombouwen maken. Een andere populaire optie is het kiezen van extra jets.


Vooral jets in de rug of bij de voeten zijn een echte aanrader, deze zitten soms niet in een standaardmodel. Wat is fijner dan na een lange werkdag thuiskomen en ontspannen in je eigen whirlpool bad ?

Onze badkuipen en whirlpools garanderen je comfort en zijn een musthave voor optimale ontspanning! Gratis aan huis geleverd. Betalen kan via overschrijving, paypal of contant bij levering.


Riemst Zichen-Zussen-Bolder. Alle cabines zijn te bezic… € 1. Design Whirlpool bad 180xDoorkijkglas ! Te koop aangeboden: Een nieuw bubbelbad Luxe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.