vrijdag 27 februari 2015

Zwembad zandvoort openingstijden

Kijk hiervoor op onze parkplattegrond met alle openingstijden en activiteiten. In het veilige Kinder-doe- bad hebben de kleintjes de tijd van hun leven. Zin in een spetterende film? Deze website maakt gebruik van cookies.


Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid.

Bekijk last minute Centerparcs aanbiedingen ! Urenlang waterplezier voor jong en oud in het overdekte zwemparadijs. Kinderen onder de jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene het zwembad in. Kijk voor de openingstijden op onze website.


Zwemmen volwassenen dagkaart € 195. Activiteitenoverzicht en Plattegrond. Download de plattegrond en plan je dagje uit.

Film kijken vanaf het water dus! In het 25- meterbad hou je jouw conditie op peil en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. In het tropisch zwembad van Center Parcs in Zandvoort kun je je een hele dag vermaken. De kinderen kunnen zich uitleven in de zwembaden en de volwassenen kunnen loungen in een luie stoel, terwijl er toch goed zicht is op wat de kinderen doen.


Entreeprijzen en openingstijden. Aqua Mundo in Park Zandvoort. Want naast de glijbanen en het. Speciale weekend aanbiedingen en last minute bungalows!


Geef een spetterend feestje in zwembad De Schelft. Kijk op de website van De Schelft voor de openingstijden. Wij verwelkomen u graag morgen weer! Center Parcs Park Zandvoort - Veelgestelde vragen - Boek nu via BungalowSpecials en profiteer van onze lage prijzen! Het strand en de zee zorgen in alle seizoenen voor een zintuiglijke ervaring.


Het altijd boeiende zicht op de golven, het geluid van de branding, de frisse, zuivere zeewin die het zilt . Neem een duik in één van de baden, trek baantjes in het grote meterbad of speel met uw kids in het veilige Kinder-Doe-Bad.

Beleef de ultieme kick in de. Bedjes zijn te vinden op verschillende plekken: op het strand zelf, achter het riet naast het terras (blokt wel je zee-view) of bij het zwembad. Openingstijden dagen per week: 09.


U kunt ons hotel (m hoog) direct vinden aan het strand en recht tegenover het station Zandvoort. In heel Zandvoort is er betaald parkeren houdt u hiermee rekening. Wij hebben een eigen parkeerterrein, waar u kunt parkeren. Heerlijk ontspannen, een fanatiek baantje trekken of meedoen met één van onze aquasporten? Bij zwembad De Heerenduinen kan het allemaal.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Strandhotel Zandvoort in Zandvoort vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Hoekje: voor kleine meubels en leuke hebbedingen. Boek een surfles naar jouw eigen niveau en waarbij plezier voorop staat! Afwijkende openingstijden.


Een vol uur lekker vrij springen en tricks oefenen op onze geschakelde trampoline velden. Een potje dodgeball of balanceren op de slack-line! Wil je stunten, dan helpen wij jou!


Elke sessie begint op het hele uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.