donderdag 19 februari 2015

Duivenwering pinnen

De ideale oplossing om ongewenste bezoekers te weren. Deze latten met afweerpinnen zijn ideaal om oppervlakken te beschermen tegen duiven of andere ongewenste dieren. Wij bieden duivenwering op maat tegen duivenoverlast voor alle gebouwen: duivennetten en - pinnen , alsook draden, etc.


Wij helpen u de duiven verjagen! Duivenpinnen en meeuwenpinnen online kopen bij de fabrikant.

Bescherm uw gevel tegen duiven met de duivenpinnen van Rentokil. Doe een beroep op de specialist van de duivenwering. De pinnen kunnen geplaatst worden op bijna elk onderdeel van een gebouw waar vogels graag zitten of hun nest bouwen.


Tevens te koop in onze webwinkel zijn duivenpinnen, een populair middel van duivenwering. Duiven vinden het heerlijk om op plaatsen als de rand van uw balkon, de dakgoot, schutting of schoorsteen te zitten, maar door middel van duivenpinnen zoeken ze toch echt een ander plekje. GG Overlast door vogels en duiven?


AlpreBo heeft de expertise en helpt u uit de problemen.

Contacteer ons voor een correcte en vrijblijvende prijsofferte! Vind duivenpinnen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Een veel gebruikt product zijn de duivenpinnen.


Het product staat ook wel bekend als duivenwering of vogelpinnen. Duiven, meeuwen, kraaien, eksters en andere vogels kunnen met hun uitwerpselen veel schade toebrengen aan gebouwen en monumenten. De uitwerpselen bevatten namelijk . Een reeks pinnen (duivenpinnen) bevestigd op plaatsen waar de vogels graag zitten (balkonhek, gootran dakrand). Duivenwering balkons - terras - dakgoot meter - sets.


Een ideaal systeem om op een nette, vrij onopvallende manier jouw terras, dakgoot, balkon, vensterbank of richels af te schermen… Meer. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te . Een duif brengt gemiddeld jaarlijks een ontlasting voort van veertien kilo, dus wees op tijd met een goede duivenwering. U kunt bij ons duivenpinnen kopen die zeer eenvoudig te monteren zijn in elke dakgoot, zonder dat er beschadigingen ontstaan.


Dit type pinnen heeft immers een handig kliksysteem, wat boren, . Zorgt ervoor dat vogels geen overlast veroorzaken. Kan bevestigd worden op elk oppervlak d.

Gevogelte en dan specifiek duiven nestelen zichzelf graag op bepaalde plaatsen waar ze voldoende voedsel en beschutting vinden, wanneer dit uw woning blijkt te zijn is duivenwering dé oplossing. Bij Alcetsound bent u aan het juiste adres voor (kunststof) duivenpinnen. Uit voorraad leveren we een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.