vrijdag 27 februari 2015

Steigerbuis diameter

Uw steigerpijp op maat geleverd. Scherpe prijzen en snelle levering! Eenvoudig online bestellen en betalen via iDeal en PayPal.


Gaandeweg ontdekte men dat steigerbuis ook erg goed geschikt is om allerhande andere stellingen te maken. Tegenwoordig wordt in de bouw een steigerbuis met flenzen .

De buizen zijn koud gevormd en hoogfrequent gelast, daarna gegalvaniseerd. Materiaal dikte, mm. Dat ligt aan de diameter van de buis. Als je een frame zou maken met een binnenmaat van 100x200cm dan zaag je bijvoorbeeld de langste lengtes aan weerszijden een centimeter langer (202cm) In de koppeling is altijd wat extra speelruimte.


Laat deze buizen dan iets doorsteken in de koppeling, zodat de korte buizen . Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Aluminium steigerbuis diameter mm.

Al onze buizen worden gratis op maat gezaagt. Standaard zijn deze buizen meter lang. De verzendkosten voor dit product zijn hoger dan bij andere producten dit i. Dikte van de wand is mm. Zelf een tuinmeubel of stoere tafel maken met steigerbuizen die u bij GAMMA koopt.


Hiermee creëert u een industriële en eigen look. GAMMA verkoopt steigerbuizen en de bijbehorende accessoires zoals buiskoppelingen, hoekstukken, kniestukken en zwenkwielen. Zo kunt u uw fantasie uitleven en direct zelf aan de slag. Novidade steigerbuizen voor steigerbuis koppelingen.


Een steigerbuis wordt tussen de koppelingen gemonteerd. Deze kan op de gewenste maat gezaagd worden. Specificaties ronde steigerbuizen. Alle buizen komen standaard in een lengte van 600cm, maar zijn volledig naar wens op maat te zagen.


De steigerbuizen hebben een diameter variërend van 2tot 6mm. Daarnaast zijn alle steigerpijpen geanodiseerd en van de hoogste kwaliteit.

De stalen steigerbuizen van Buiskoppelingshop zijn verkrijgbaar in diverse maten. Met de CanDo steigerbuis 300cm met doorsnede 27mm zijn prachtige constructies te maken in combinatie met de steigerbuiskoppelingen met diameter 27mm van CanDo. Met deze buis maak jij jouw unieke meubel!


Jij bepaalt de vorm, grootte en comfort van je meubel. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Maak een kapstok of salontafel van stalen buizen. Steigerbuizen kunnen binnen in huis en buiten . Bestel alles eenvoudig online. We hebben diverse soorten buizen in ons assortiment.


Wij leveren zowel aluminium buizen als stalen buizen op maat. Hieronder tref je onze producten aan, meer informatie over het assortiment kan je onder de producten lezen. Selecteer via de filters links eenvoudig de wanddikte of diameter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.