dinsdag 24 februari 2015

Muizenplaag aanpakken

Ze kunnen ziekten overbrengen en je huis vervuilen met uitwerpselen en urine. Een paar simpele maatregelen zijn meestal voldoende om muizen in huis te voorkomen. Tref je ze toch aan, dan kun je ze vaak met milieuvriendelijke . De beste oplossingen wat te doen tegen muizen. Met onderstaande informatie krijg je een aantal oplossingen voor .

Afdeling Dierplagen levert zowel producten om muizen diervriendelijk te vangen of te weren, evenals muizengif, muizenvallen en lijmplanken waarmee een plaag snel en doeltreffend kan worden aangepakt. Let er bij de muizenbestrijding op dat u uw lokaasdepots plaatst op strategisch gekozen plaatsen. Een muizenplaag dient direct aangepakt te worden. Wanneer dit niet gebeurt kan de plaag dusdanige vormen gaan aannemen, dat complete gebouwen, fabrieken en bedrijven stilgeleg onwerkbaar of onbewoonbaar worden. Snel van muizen afkomen.


Heb je muizen in je huis of appartement? En zo kunt u al gauw spreken van een muizenplaag in huis.

En om een muizenplaag in huis te bestrijden is een grondige aanpak gewenst. Als het niet grondig gebeurt dan jongen ze harder als dat u ze weg vangt. Er bevinden zich muizen in huis. En niet alleen het getrippel verraadt hun aanwezigheid.


Ook kleine zwarte keutels laten zien dat er muizen in je huis zijn. Vooral in de winter komen ze naar binnen op zoek naar warmte en voeding. Eigenlijk is het geen eng diertje, maar veel mensen zijn toch bang van ze . Bovendien planten muizen zich razendsnel voort, waardoor in een mum van tijd een heuse muizenplaag in je woning kan ontstaan.


Het is dan ook belangrijk om muizen in huis te bestrijden! Hierbij de beste tips ter . Hoe kun je muizen in huis voorkomen? En als je muizen hebt, hoe kom je (op een diervriendelijke manier) van ze af?


Radar spreekt hierover met Marlon Mintjes, communicatieadviseur bij Milieu Centraal. Je kunt merken dat je muizen in huis hebt als je keutels vindt of als voedsel is aangevreten. Bij een flinke muizenplaag in de tuin kan deze aangepakt worden door de leefomgeving van muizen onaangenaam te maken en mechanische muizenvallen.


Retze van der Honing: “Dat is zo. Ik wil er twee dingen over zeggen: 1: Gaan we dan ook de oorzaken aanpakken ? Muizenplaag buiten bestrijden. In diverse rapporten (bijvoorbeeld Alterra) wordt gewaarschuwd voor plagen als gevolg van de onbalans op natuurgebied.


Een van de (grote) veroorzakers van die onbalans is de intensieve . Door de zachtere winters blijven de muizen steeds langer actief. Het bestrijden van muizen is een behoorlijke klus. Kan je muizen zelf bestrijden of moet je dit . Hoe voorkomt u dat muizen uw huis binnendringen? Deze beesten laten overal waar ze komen veel viezigheid achter, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Deze viezigheid gaat gepaard met veel schade aan meubels, vloeren en muren.


Zelf muizen bestrijden met onze producten tegen muizen kunt u snel muizen bestrijden. De gemeente gaat plaagdieren, zoals ratten en muizen , in de toekomst preventiever aanpakken dan zij tot nu toe heeft gedaan. We werken met revolutionaire gepatenteerde bestrijdingstechnieken uit de Verenigde Staten, waarmee we echt de kern van de muizenplaag aanpakken.


Wij hanteren de laagste tarieven van Nederland. WEDDE - Het gemeentebestuur van Bellingwedde heeft dinsdag tijdens een commissievergadering een gele kaart gekregen van de Nationale Ombudsman. De gemeente is volgens hem in gebreke gebleven bij de bestrijding van de muizenplaag bij enkele woningen in de gemeente. In dat geval heeft u wellicht last van een zeer hardnekkige muizenplaag.


Wij raden u aan om dit geval de hulp van onze specialisten in te schakelen. Dankzij onze ervaring kunnen wij ook hardnekkige muizenplagen in huis effectief aanpakken. Sinds kort woon en werk ik in Amsterdam.


Daar ben ik erg blij mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.