dinsdag 24 februari 2015

Hovenier hendrik ido ambacht

Kom voor inspiratie naar onze showtuin! Neem contact op met Teo van Horssen hoveniers voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin! Kijkt u dan op onze website voor voorbeelden van ons werk! Ook voor particuliere tuinen!


Dan bent u aan het juiste adres bij ons. Al ruim jaar zijn wij actief in rhet vak en helpen wij onze klanten in hun tuin.

Snel gevonden: Peter Hoek Tuinontwerp en Aanleg natuurijk. Alle werkzaamheden voor in de tuin. Ik ben Mark Oostveen, eigenaar van Amberboom Tuinen en al jaren werkzaam in het hoveniersvak. Mijn passie voor tuinen ziet u terug in mijn werk.


Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij voorop. Ben jij een hovenier die graag aan de slag gaat voor langere tij met groene vingers en een passie voor het aanleggen van tuinen? We zijn gespecialiseerd in tuinen, maar ook breed inzetbaar voor klussen in en rond het huis.


Beiden zijn wij al meer dan jaar actief in het hoveniersvak en hebben daardoor veel ervaring met tuinadvies,. Of het nu om een tuin van een particulier gaat, of de tuin van een bedrijf.

Als hovenier maak jij er wat moois van! Zoals gezegd ben je vooral betrokken bij de aanleg van tuinen. Samen de voorman en andere . Als klein jongetje stond voor mij al vast dat ik hovenier wilde worden. Ontzettende betrouwbare en hardwerkende hovenier die er alles aan doet om te zorgen dat uw tuin er prachtig uitziet en uit blijft zien. Uw tuin, ook wel genoemd: het verlengde van uw huis.


Niets is zo prettig om, na een dag werken of druk bezig te zijn geweest, te kunnen ontspannen in uw tuin. Voor tuinaanleg, tuinrenovatie of onderhoud ? Even voorstellen: Anne Plaisier, tuinman in hart en nieren en eigenaar van hoveniersbedrijf Plaisier. Hoewel ik sinds kort ben ingeschreven bij Werkspot heb ik ruim jaar ervaring in het onderhouden en aanleggen van tuinen.


De benodigde kennis heb ik opgedaan via scholing en vooral door te doen. Hendrik - Ido - Ambacht. Communicatie en bereikbaarheid.


Het bedrijf verkocht hij en hij studeerde vier jaar aan de Theologisch School van de Gereformeerde Gemeenten in Rotterdam. Hij werd beroepen tot predikant in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.