vrijdag 20 februari 2015

Zwembadafdekking foam

Direct van de fabrikant! Zwembadplus fabriceert zelf de zwembadafdekkingen ). ZwembadPlus fabriceert zelf de Blue-poolcover zwembadafdekkingen ). Bespaar bovendien maar liefst op uw stook kosten. Ook als extra afdekking voor .

Deze afdekking komt van een leverancier waar men de zijkanten van het foam deken rond afwerkt waardoor er minder water door de afdekking zal worden opgenomen. Super isolerende zwembadafdekking op maat voor ieder zwembad. Mooi afgewerkt en korte levertijd.


Vraag direct een offerte aan! Een zwembadafdekking voor uw zwembad! Bent u op zoek naar een zwembadafdekking voor uw zwembad? Voor een goedkope zwembadafdekking voor uw zwembad bent u bij SSPW.

Opties in zwembadafdekkingen. Zwembadlamellen worden meestal gemaakt van PVC of van polycarbonaat. Ze zijn hol van structuur of hebben een kern van kunststof schuim ( foam ). De kwaliteit en levensduur van de lamellen hangt af van de gebruikte . Deze foam of wel folieafdekking blijft een uitstekend alternatief als u niet de investering wilt doen voor een lamellenafdekking, maar toch een kwalitatief goede afdekdeken wenst.


De folie is gemaakt van polyethyleen schuim, dat een uitstekende warmte-isolatie geeft. Een folieafdekking is ook zeer geschikt voor de baden . Ecodeck afdekzeil – foam. De EcoDeck zwembadafdekking is een mm dikke compositie van kwaliteitsschuim, voorzien van een toplaag.


Om het gewicht laag te houden, is gekozen voor een PE bandweefsel, . Zwemland levert isolerende zwembadafdekkingen op maat aan huis. Deze vorm van zwembadafdekking heeft binnen het vakgebied twee benamingen. Foam -afdekking of folie-afdekking.


In vergelijking met de standaard zomer zwembadafdekking , is de optie een stuk duurder. Het voordeel van folie- afdekking is dan wel . Daar hoort natuurlijk ook een passende zwembadafdekking bij.

Eigenlijk kan een zwembad niet zonder afdekking, om meerdere redenen die we u graag uitleggen op deze pagina. Lees ook alle informatie over . Een foam zwembad afdekking is de perfecte tussenoplossing tussen de budget- vriendelijke noppenfolie en de wat kostbaarder lamellen afdekking. Het is een kwalitatief goede afdekdeken met uitstekende warmte-isolatie. De Thermodeck zwembadafdekking is een mm dikke isolerende afdekking van topkwaliteit.


De hoogwaardige toplaag zorgt voor sterke lasverbindingen, een hoger gewicht en een lange levensduur door UV-straling protectie. De zwembadafdekkingen met een zwarte onderzijde sluiten het zwembad tevens lichtdicht af hierdoor heeft u minder chemie benodigd en zult u ervaren dat het zwembadwater beter fris en helder blijft. Deze PE-schuim afdekking heeft een lager PE-weefsel toplaag en daardoor een veel lager gewicht.


De genopte onderzijde is extra. Zwembadspecialist Van den Heuvel Zwembaden maakt duidelijk inzichtelijk wat de aanleg van een zwembad gaat kosten. ECODECK materiaal bestaat uit lagen.


Profiteer van onze verrassend lage prijzen. Ze zochten een rolluik dat veilig is, isoleert en lang meegaat. Verschillende klanten meldden het steeds .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.