woensdag 25 februari 2015

Vlinderklep

Een vlinderklep (of smoorklep) is een klep die de stroming van een vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk afsluit met een schijf die om haar middellijn draait. Door draaiing over een hoek van 90° gaat de vlinderklep dus van open naar dicht of omgekeerd. Toepassingen zijn onder meer te vinden in de procesindustrie, . De vlinderkleppen zijn leverbaar als wafer-, lug- of dubbelgeflensde uitvoering met diverse binnenwerk materiaalconfiguraties.


ERIKS bouwt en test kogelkranen in eigen beheer samen met . Bij de geflensde uitvoering heeft de klep twee flenzen, die met afdichtingen tussen de flenzen van de leiding gemonteerd wordt en dan aangespannen met bouten en moeren.

Bij de geschroefde uitvoering heeft de klep ook flenzen, maar nu . MS vlinderklep type SVvoor u. Deze Duitse fabricaat voldoet aan alle actuele eisen en normen. Technische support voor de Vlinderklep ? Bel met de afdeling verkoop. Graag vervullen wij ook bij u de rol van totaalleverancier. Betrouwbaar en prestatiegericht.


Er worden dagelijks miljoenen vlinderkleppen van het assortiment van Sylax verkocht, waardoor deze bekend staan om hun hoge kwaliteits- en prestatieniveau voor toepassingen van het type industriƫle proces of algemene circuits.

Dubbel excentrische vlinderklep van staal of roestvaststaal, tussenbouw (wafer), klep van roestvaststaal 31 Zitting in PTFE. Een vlinderklep is een klep die de stroming van een poeder, vloeistof of gas geheel of gedeeltelijk afsluit met een klepblad die om een as draait. De belangrijkste onderdelen zijn het afsluiterhuis, het klepbla . In een installatie wordt de vlinderklep in de stand volledig open of dicht gezet.


Vlinderkleppen zijn afsluiters van het kwartslagtype met lensvormige geprofileerde klep. Al meer dan jaar een succesverhaal: vlinderkleppen van KSB voor vloeistoffen in de industrie-, gebouwen-, water- en procestechniek. Een brandwerende vlinderklep voorkomt de verspreiding van brand door ventilatiekanalen. De vlinderklep is een onderdeel van het luchttransportsysteem en wordt geplaatst in een wanddoorvoering waar een rond ventilatiekanaal de brandscheiding (of brandcompartimentswand) doorkruist.


De klep wordt in een stalen . Er worden wereldwijd meer dan een miljoen VFS- vlinderkleppen van WAM gebruikt bij het verwerken van poederachtige materialen en granulaten. Rookgas vlinderkleppen zijn makkelijk inzetbaar in lucht- en gaskanalen of in leidingen. Ontdek hier ons aanbod of contacteer ons voor professioneel advies.


Daarnaast bouwt en test Sodeco Valves de vlinderkleppen. Nodulair gietijzeren vlinderklep. Het zeer complete vlinderkleppen pakket van Klinger biedt de juiste vlinderklep voor uw toepassing. Naast standaard kwaliteits vlinderkleppen hebben wij ook ruime mogelijkheden voor speciale materialen waaronder Titanium, Super duplex, geheel volgens uw specificatie.


Zachtdichtende Afsluiters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.