donderdag 19 februari 2015

Zwembad de lieberg

Banenzwemmen de hele maand januari te koop met euro korting. Kom je ook op mijn feestje? Locatiemanager: Tobias Bergevoet . Zwembad De Lieberg - Optisport, Hilversum. Er heeft vrijdagavond een brand gewoed in zwembad De Lieberg aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum.


Dat meldde brandweer Gooi en Vechtstreek via Twitter.

De kleine brand ontstond nadat bladeren in de ventilatie vuur vatten. Het gebouw werd ontruimd en hulpdiensten kwamen ter plaatse. Ook worden er regelmatig wedstrijden gehouden, welke vanaf de tribune met een capaciteit van 1zitplaatsen kunnen worden bekeken.


Dit wedstrijdbad is meter . Samen met je allerkleinste zwemmen bij zwembad De Lieberg in Hilversum! De brandweer was al snel ter plaatse. De oorzaak bleken bladeren in de ventilator die vlam . Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers.

Hilversum - Vrijdagavond november is het zwembad de Lieberg aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum enige tijd ontruimd geweest nadat er brand ontstaan. Naast een zwembad de lieberg vind je ook zwemba bouw, cafe, sportschool, taxi. OP januari en januari in Multifunctioneel Sportcomplex Dudok Arena ( Optisport). Ontvang onze nieuwsbrief. Lijkt alsof er hier nooit wordt schoongemaakt!


Deurposten te vies om aan te. De leukste dagjes uit in Noord-Holland! Zien, ontdekken en beleven! Het bad is natuurlijk ook . Beleef de leukste dagen met veeltebeleven.


HILVERSUM Na protesten van badgasten gaat Hilversum zwembad De Lieberg alsnog uitgebreid verbouwen. Het doelgroepenbad is ideaal voor leszwemmen, therapiezwemmen en verschillende . Het 25-meter wedstrijdbad wordt gebruikt door verenigingen en voor school- en leszwemmen. Een perfect voorbeeld van een project waarbij beeldende kunst is . Zwemclinic in zwembad de Lieberg door Ralf van der Poel. Kinderen door heel Nederland kunnen hier gebruik van maken.


Heel erg bedankt namens alle vrijwilligers die “hun” . Wie meer gaat bewegen, merkt het gezondheidseffect vrijwel direct.

Bij zwembad De Lieberg aan de Jan van der Heijdenstraat heeft vrijdagavond korte tijd brand gewoed. U krijgt een groter uithoudingsvermogen en een betere conditie. Vivium Services werkt samen met vijf zwembaden: Sportcentrum de Biezem, zwembad de Lieberg , Sportcomplex de Lunet, Sportcentrum de Zandzee en zwembad Het Mineraal.


Ben jij iemand of weet jij iemand die belangstelling heeft in duiken, onderwaterhockey of onderwaterrugby geef je dan snel op. Bij dit zwembad was er onduidelijkheid over de functionaliteit van de WKK installatie. NIAG heeft hierom een functie omschrijving met tekeningen gemaakt.


De Lieberg is een overdekt zwem- en recreatie ba bestaande uit een doelgroepen ba een wedstrijd ba en een whirlpool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.