donderdag 26 februari 2015

Jacuzzi reparatie

Een moeilijk huidtype of andere problemen? Eerst en vooral, wij kunnen u een eerlijk en gepast advies geven. Inderdaad voor alle spa merken en alle problemen. Jacuzzi reparatie door een professional?


Aquamasters jaar ervaring, scherpe prijzen. Vestigingsadres: Haagbeemd 41.

Well-tec spa service, reparatie en onderhoud. Spa, jacuzzi , whirlpool, bubbelbad of massage ba hoe u het ook noemt, wij repareren en onderhouden. Door jarenlange ervaring weten wij exact waar we mee bezig zijn. Geen klus is ons te gek, waar vele spa bedrijven stoppen gaan wij verder.


Maar er zijn ook gevallen waar Spa-dealers niet eens aan willen beginnen,. Dit kan door ontbreken van kennis zijn, het risico niet durven te lopen dat er nog meer . Wij lossen het voor u op. Installatie, onderhoud en reparatie van alle merken spa's, swimspa's en jacuzzi's.


Goergen Wellness is gevestigd in ” Sittard ” en is uw plek voor elke vorm van wellness.

Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Samen bespreken we uw wensen en komen zo tot een onderhoudsplan. Op maat gemaakt naar úw wensen. Spa reparatie is ons specialisme.


Lees meer over spa reparatie . Reparatie aan alle merken en modellen. Als Spa specialist zijn we al vele jaren behulpzaam bij alle spa, jacuzzi of bubbelbad. De nieuwe lijn spa's wordt geproduceerd door , een Europese fabrikant van top spa's. Snelle service en vakkundige reparatie.


Deze serie is een kwalitatief enorm mooi bad op vlak van materialen en massage! Als u een beetje handig bent, kan u meestal ook wel zelf kleine jacuzzi onderdelen vervangen of herstellen. U kan bij ons dan ook terecht voor kwalitatieve vervangingsonderdelen. Als exclusief verdeler van HotSpring hebben we alle jacuzzi onderdelen op voorraad liggen. Neemt u gerust contact op met onze reparatie.


Type klus: Douche of bad reparatie. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.