vrijdag 20 februari 2015

Zwembad tester

Met een testset controleer je de kwaliteit van het zwembadwater. Meet bijvoorbeeld de actuele pH- en chloorwaarde. Ook de alkaliteit en hardheid van het water test je snel en vakkundig met een testset.


Het testen kun je doen met teststrips of met tabletten die je in een beetje zwembadwater laat oplossen. Zwembadwater moet u eens in de zoveel tijd laten testen. Maar nog handiger is het om zelf te testen met één van onze professionele zwembad testers.

H meter en chloor tester om uw zwembadwater regelmatig te testen. Nú digitale ph meter en chloor tester met flinke korting bij uw specialist! Er zijn verschillende testers verkrijgbaar.


U kan kiezen voor de traditionele handmatige testers of voor de vernieuwde digitale tester. Belangrijk De manier waarop u uw zwembad onderhoudt bepaalt de levensduur van het zwembad en de impact van de onderhoudsproducten op het water. Hoe beter u uw zwembadwater op . Ontdek ons uitgebreid assortiment analoge en digitale pH- en chloormeters aan uiterst scherpe prijzen. Perfect proper zwemwater gegarandeerd!


Testkits en thermometers.

Je zwembad perfect onderhouden vereist een goede waterkwaliteit tester. Een goede zwembadtester meet voor de pH-waarde en de chloorwaarde van je zwembadwater. Deze twee paramaters zijn het belangrijkst om helder zwembadwater te verkrijgen.


Verschillende types water test sets kan je. De accuraatheid van dit toestel is vergelijkbaar met het manueel meten van de waterkwaliteit. Toch biedt dit toestel een . Watertester, chloormeter, Ph meter,. De digitale zwembadwater testset van Interline, de Aqua Check is een super handige tool om je water.


LEES DEZE INSTRUCTIES VOORDAT U DE ELEKTRONISCHE pH- EN CHLOORMETER IN. Meet het chloorgehalte en de zuurgraad (PH) van het water in uw Intex zwembad. Dompel de strip kort onder water en haal deze er weer uit. Houd de teststrip seconden horizontaal. Probleemoplosser Nieuwe producten FAQ Promoties Ons bedrijf Tell a friend U zoekt een schilder?


Koop of Verkoop ph meter op Marktplaats. Controleer gemakkelijk de waardes in uw Intex zwembad met complete zwembad test sets of teststrips. Bestel, snel en gemakkelijk op Zwembadtopper. PH of chloormeter kopen voor je zwembad ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.