woensdag 18 februari 2015

Openingstijden kerkpolder

Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud. Dat moeten we vaker doen! Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad. Voor de allerkleinsten is er een kleuter- en peuterbad met verschillende waterspuitende objecten. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden , assortiment en meer.


De hoofdgebruikers van Sporthal Kerkpolder zijn volleybalvereniging Delta, voetbalvereniging Delft en handbalvereniging EDH.

Kom ook naar zwembad Kerkpolder voor het leren zwemmen. Wil jij ook diploma A, B en C? Babyzwemmen: Maandag, woensdag en vrijdag van 9. Peuterzwemmen: Maandag, woensdag en vrijdag van 9. Gezinszwemmen: Zondag van 9. Zie website voor actuele openingstijden. Zwem- en Squashcentrum Delft.


Openingstijden : van-tot.

Ouder en kind les peuter. Leszwemmen volwassenen 09:- :00. Beoordeling accommodatie. De meest volledige site met ruim 66. Elke doordeweekse avond open van 19:uur tot 21:uur.


De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Na een grondige opknapbeurt is de horecagelegenheid in zwembad Kerkpolder op oktober in gebruik genomen.


Vanaf dit moment treft u bij ons een zeer gezellig horeca aan. Het beloofd een plezierig middelpunt te worden waar zwemmers en publiek elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van . Het plangebied omvat de wijk. U kunt het bestemmingsplan ook . Eendracht Horeca Kerkpolder met openingstijden - Eendracht horeca.


De openingstijden worden ingevoerd door websitebezoekers. Dit verklaart dat deze . De combinatie van zwembaden onder een dak maakt zwembad Kerkpolder tot een uniek en veelzijdig zwembad. Vanzelfsprekend kunt u ook contact opnemen met: Arja van der Pot van ViaViela Delft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.