dinsdag 24 februari 2015

Zwembad ijsselstein

Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Het meterbad wordt voornamelijk gebruikt voor de zwemlessen, diepte van cm. Dit bad heeft een beweegbare bodem, waardoor ook voor de minder gevorderden zwemmers in het meter bad kan worden gezwommen. In dit bad is het banen zwemmen altijd druk bezocht.


Toegang tot jaar, gratis. Familietarief ( Geldig voor volwassenen en kinderen en alleen op zondag), € 150.

Woensdagmiddag vanaf 14. Met veel plezier het water in! Even lekker zwemmend naar buiten. Met je bandjes om al wat oefenen of juist laten zien wat je allemaal kan met je A-diploma.


Gezellig met je kinderen of met je kleinkinderen of . Sportfondsen IJsselstein. Delen: Op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Beoordeling beoordelingen . Met deze pas kunt u onbeperkt zwemmen. Kwaliteitsborging met Licentie Zwem-ABC in zwembad de Hooghe Waerd. De meest volledige site met ruim 66. Recreatiebad De Hooghe Waerd is een zwembad in IJsselstein bij Utrecht.


Het zwembad heeft binnen- en buitenbaden, zodat je ook in de zomer van het mooie weer. Kom heerlijk zwemmen bij De Hooghe Waerd in IJsselstein. Of vier hier je zeemeerminnenfeestje! Luursema hiervoor de exploitatieovereenkomst getekend.


In deze hotels van HotelSpecials heb je in IJsselstein een binnenzwemba buitenzwembad of zwemparadijs in het hotel tot je beschikking. Zwembad de Hooghe Waerd te IJsselstein. En ben je met het gezin op pa dan is het natuurlijk fijn dat de kids een duik kunnen nemen in het zwembad of zwemparadijs.


Heerlijk dus tijdens een weekendje weg. Dagje uit naar een zwembad in Ijsselstein. Volgens gebruikers van het zwembad zijn ze hierover slecht geïnformeerd.


Lidy van Nieuwenhuizen heeft een gezin met drie kinderen en maakt regelmatig gebruik van het bad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.