maandag 23 februari 2015

De limieten boomkwekerij

Dit doen we al bijna jaar! Wilt u een tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden? Bij deze kwekerij vind je een groot assortiment bomen en planten.


Hier bent u aan het juiste adres uw tuinwensen, van het eerste idee tot en met de complete beplanting van uw tuin. Van grote bomen en hagen, tot vaste planten voor uw border. Met de volgroeide producten krijgt de tuin direct een .

Een zeer mooie aanvulling op ons huidige sortiment, waar we trots op zijn! Het Huizer college stemt in met de verdwijning van de kwekerij. Eigenaar Robbert Tjebbes heeft een koper voor zijn terrein: Barney Klomp. Klomp heeft plannen voor de aanleg van een landgoed met een hoofdgebouw (4m vijftien meter hoog). Voor tuinliefhebbers zonder geduld.


We betreuren het vertrek van het bedrijf, maar zijn blij met deze ontwikkeling. Bekijk alle reacties via groeninfo. Het gaat om circa ha voorraad.

Met de overname groeit Wencop naar ruim ha, verdeeld over percelen in Barneveld en Ermelo. Het is een mooie aanvulling op ons huidige sortiment, voor als het een maatje groter moet . Al jarenlang wordt er gesteggeld over een nieuwe bestemming voor de kwekerij aan de Naarderstraat. De voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van de Havenstraat in de gemeente Huizen zijn inmiddels gestart. Deze herinrichting in Huizen moet er voor zorgen dat er een aantrekkelijke en logische verbinding komt. In vijfendertig jaar zijn we gegroeid van een traditionele boomkwekerij naar een compleet groenbedrijf met alles voor uw tuin.


We ontwerpen en onderhouden tuinen, we leggen tuinen aan en verkopen groot plantmateriaal en tuinplanten aan zowel particulieren als tuinprofessionals. Welkom bij Kwekerij de Hessenhof. Limieten, Huizen, Netherlands. We durven het bijna niet te zeggen, maar eigenlijk is onze biologische vaste plantenkwekerij De Hessenhof, gelegen op een mooi plekje op de Veluwe, uniek. Onvergelijkbaar wat betreft het sortiment planten.


Boomkwekerij Dedemsvaart BV - DEDEMSVAART sierconifeer overig sierteelt buxus rozen vaste planten. Janna Tjebbes, dochter van de eigenaar van deze boomkwekerij , verzorgt het dagelijkse reilen en zeilen op het bedrijf. Orchideeën Wubben Hollandsche Rading. In de omgeving binnen km. BV zijn de aanvragers bij het praktijknetwerk om de rol en mogelijkheden van steenmeel voor de boomkwekerij verder te onderzoeken.


Volgens beide bedrijven is een goede mineralenvoorzie- ning de basis voor een gezond en goed groeiend gewas.

U kunt nu wilde planten bestellen via onze webshop. Wij sturen de planten op! Als u een bestelling heeft geplaatst, dan zullen wij op de kwekerij onze voorraad controleren. De planten worden geleverd als kale wortel, in pot of als plug. In dit praktijknetwerk gaan boomkwekers en andere partijen actief aan de slag om de mogelijkheden van steenmeel bij de optimalisering en verbetering van de bodem te onderzoeken.


Onze artikelen worden gepubliceerd in binnen en buitenland. Een kwekerij van bijzondere planten in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Vaste planten, lavendel, kruiden, prairieplanten, geurplanten, Mediterrane planten en andere tuinplanten online bestellen of bezoek de kwekerij en tuinen.


De bamboetuin van onze bamboekwekerij wordt omzoomd door een mooie siertuin met diverse soorten siergras en een grote vijverpartij. Na het bezichtigen van de bamboetuin en de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.