donderdag 19 februari 2015

Zwemfeestje amsterdam

Terug naar vorige pagina. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes zwemmen, snorkelen of survivallen in het Bijlmer Sportcentrum!


Bij het Bijlmer Sportcentrum ben je aan het . In het Sloterparkbad krijg je een verjaardag om nooit te vergeten!

Kom gezellig zwemmen met je vrienden. Met minimaal tot maximaal kinderen kunnen wij je drie kwartier het zwemfeest van je dromen geven. Natuurlijk sluit je deze gave middag af met lekker eten en drinken in onze horeca.


Dit type feestje kan alleen op aanvraag op woensdagmiddag. Voor dit feestje zijn minimaal kinderen nodig met een max . Discozwemmen in zwembad Mirandabad in Amsterdam ? Lees hier over de tijden en prijzen. Naast het populaire zeemeerminzwemmen kun je in Sportfondsenbad Amsterdam Oost ook leren zwemmen als een haai.

En een gezellig kinderfeestje vieren: gewoon een lekker zwemfeestje of een zeemeerminnen of haaienfeestje! Er is voor jong en oud iets te beleven. Bent u op zoek naar een leuke en unieke locatie om de verjaardag van uw kind te vieren? Slimme zwemmers gebruiken deze actie in combinatie met de januari actie.


Zwemfeestje : Kosten per kind €125. Inclusief zwemmen plus een kidzmenu bij het Sportcafé (Frietjes met saus, snack, capri-sone en perenijsje). Op de vrijdagavond van 18. Gezinszwemmen ma jan. Jip Intensief zondag (niet tijdens zomer- en kerstvakantie) . Kom naar Amsterdam voor een spetterend kinderfeestje!


Met allerlei leuke watersportactiviteiten kunnen jullie je tot uur lang vermaken op de Sloterplas. Per kinderen één begeleider, de begeleider gaat altijd mee het zwembad in. Een feestelijk gedekte tafel staat voor jullie klaar. Jullie krijgen frietjes, een snack , wat te drinken en een ijsje.


De jarige krijgt een cadeautje! Reserveer nu je zwemfeestje !

Toen Hugh met Ursula een wijnproefreis door de Bourgogne maakte, ging Meredith ook mee. Zo af en toe ging ze in haar eentje op reis: naar Londen, Amsterdam of New York en een keer een maand naar Sidney. Tijdens haar afwezigheid was de sfeer gespannen, de gedeelde, onuitgesproken angst hing over het huis als . Actuele roosterwijzigingen ontvangen op uw telefoon? Download dan onze Marnix app!


Voor de zwemfeestjes moeten de kinderen minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A. Er geldt een minimaal aantal deelnemers van kinderen. Kinderfeestjes kunnen worden geboekt op zaterdag en zondag. Een spetterend verjaardagsfeest. Zwemmen is op zondag van 12.


Dat vier je natuurlijk bij Sportcentrum de Zandzee. Mogelijkheden genoeg voor een gezellige middag of avond met al je vriendjes en vriendinnetjes. Leef je uit onder de waterval of roetsj over onze meter lange glijbaan. Daarna kun je een bommetje doen vanaf de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.