donderdag 26 februari 2015

Kinderfeestje centerparcs

Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. De ideale locatie voor een geslaagd kinderfeestje ! Voor een origineel dagje weg in Zeeland moet je bij Port Zélande zijn. Ga zwemmen, bowlen, lasergamen of doe samen iets actiefs! Wij bieden diversen soorten feestjes aan, van spetterplezier in de Aqua mundo tot workshops.


Neem snel een kijkje op onze website voor meer informatie!

Kijk snel op de website om te zien in welke vakantieparken jij de battle aan kan gaan! Vier je kinderfeestje op De Eemhof! Je kunt nu kiezen uit nieuwe feestjes! Een taart, snoep of extra activiteit bijboeken? Maar ja de kosten zijn er ook naar 2euro (kan het wel betalen).


Zelf organiseren wil ik niet, te druk. Of zwemmen bij centerparcs (half uur rijden) op een maandag dat ze studiedag hebben. Kosten 1euro en dan nog wat eten.

Mij lijkt het fijn op een studiedag , maar ik weet niet of ouders het fijn vinden. Zwemmen in de Aqua Mundo (met op bepaalde dagen de Aqua Cinema) of liever Adventure Golfen, bowlen of een indoor SegTours parcours in de Beach Factory? Wij hebben heel veel mogelijkheden!


De Discovery Bay is een van de grootste trekpleisters van De Vossemeren. Kinderfeestje Discovery Bay. Met deze spectaculaire indoor piratenwerel inculsief stran waterkannonen en een nagebouwd scheepswrak is het genieten voor de kinderen. Op zoek naar een eeuwenoude galjoen, de streken van een echte . De bungalowparken in België en Nederland hebben er alles voor in huis!


Graag nodigen wij je uit op De Eemhof, dé ideale locatie voor een spectaculair kinderfeestje ! Bowlen in een oude destilleerderij, meegevoerd worden op de sensationele wildwaterbaan of een echte ridder of prinses zijn? Center Parcs denderende kinderfeestjes. Ideaal voor de verjaardag van uw kind! Uw kind kan al zijn beste . Met kinderfeestje avondje aquamundo gedaan. Op vrijdagavond goed te doen, niet al te druk.


Receptioniste bij auto ingang print meteen de entree tickets uit, super vriendelijk en scheelt weer wachten. Zwembad is ok, wat ouder en niet zo groot.

Een glijbaan, waarin je flink van links naar rechts wordt geschu niet echt. De Kempervennen is de ideale locatie voor een dagje uit! Een kinderfeestje in Sunparks Kempense Meren.


Durf jij van de Black Hole naar beneden te glijden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.